Licențiat în Studii de Informatică și Informatică

Generalități

Programul de descriere

Programul de Studii de Informatică și Informatică are misiunea dublă de a pregăti studenții pentru a-și asuma un rol de lider în tehnologia informației, independent de căile de carieră sau de educație absolventă pe care le urmăresc și de a contribui la utilizarea interdisciplinară a tehnologiei informației în Washington

Curriculumul CIS combină aspecte ale istoriei, sociologiei, psihologiei, comunicării, artei, designului, științei și matematicii. Programul pune accentul pe rezolvarea problemelor și abilități de comunicare eficiente, abordând în același timp aspecte legate de gândirea computațională, cultura vizuală, designul de interacțiune, managementul și analiza informațiilor, dezvoltarea sistemelor și securitatea. Elevii aleg dintr-o serie de electives în timp ce continuă un curs de studiu care oferă o fundamentare solidă în codificare eficientă și de producție, precum și proiectarea și interacțiunea orientată spre utilizator și modelare formală și analiză.

Majorul și minorul din CSI au fost concepute pentru a oferi studenților un fundal puternic într-o gamă largă de abordări în domeniul calculului. Elevii interesați de un anumit subdomeniu de computere sunt încurajați să ia în considerare un accent deosebit pe rolul principal al CSI. Densitatea Big Data este un analog al concentrării științelor computaționale pentru specializările CSI și se concentrează asupra utilizării modelării, vizualizării și analizei pe seturi de date mari pentru a rezolva sarcini complexe de rezolvare a problemelor. Cursul de informatică este conceput pentru studenții care intenționează să urmeze o diplomă de lucru concentrată pe fundamentele fundamentale și teoretice ale științelor informatice. Accentul la Digital Media accentuează alfabetizarea vizuală și rezolvarea problemelor creative și se concentrează asupra modului în care oamenii comunică sensul prin contexte inovatoare care valorifică diverse medii digitale. Designul interacțiunii evidențiază aspectele legate de proiectarea sistemelor de calcul într-o manieră centrat pe om și se concentrează asupra teoriilor și tehnicilor implicate în dezvoltarea de interfețe eficiente pentru sistemele informatice. Sublinierea tehnologiilor Web și Mobile este concepută pentru studenții cu o carieră de parcurs în dezvoltarea aplicațiilor web și a aplicațiilor mobile și se concentrează atât pe aspectele de proiectare, cât și pe problemele de producție și implementare, centrate pe furnizarea de conținut prin intermediul acestor medii.

Elevii specializați în alte domenii care doresc să dezvolte abilități tehnice pentru a-și completa studiile sunt încurajați să ia în considerare o concentrare asociată cu programul, cum ar fi Studiile de mediu; Design grafic; Știința computațională; sau scriere profesionala.

Cele mai importante și minore ale CSI sunt asociate cu Departamentul de Studii de Informatică și Informare. Un curs major necesită 11 cursuri, iar un minor necesită șase.

Sfaturi privind alegerea cursurilor CSI

În studiile de informatică și informatică există numeroase cursuri de inițiere - este mai important ca elevii să înceapă cu un curs de care sunt interesați decât să se uite la numărul cursului. CIS are, de asemenea, o serie de oferte care sunt complementare excelente celorlalte specializări din campus. Sperăm că toți elevii se vor gândi la modul în care învățarea despre computere le-ar putea ajuta academic și profesional și va lua în considerare luarea unui curs pe parcursul celor patru ani de la colegiu.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Washington & Jefferson College is a private liberal arts and sciences college located 30 miles south of Pittsburgh, Pennsylvania. Our dedicated, experienced professors are passionate about teachin ... Citeste mai mult

Washington & Jefferson College is a private liberal arts and sciences college located 30 miles south of Pittsburgh, Pennsylvania. Our dedicated, experienced professors are passionate about teaching and work closely with our students to ensure that they receive a quality, comprehensive education. Our entire community is focused on student success. To that end, we offer an On-Time Graduation Guarantee, opportunities to study all over the world through our Magellan Project and a committed staff of career counseling experts. Citește mai puţin