Licențiat în arte în științe sociale

Generalități

Programul de descriere

Studenții care urmează cursurile majore în științe sociale obțin o educație pe bază largă care include experiență cu cel puțin trei dintre principalele discipline științe sociale: economie, istorie, științe politice, justiție penală, psihologie și sociologie / antropologie.

În același timp, principalul este proiectat să ofere experiențe integrate și interdisciplinare care, în timp ce valorifică punctele forte ale fiecăreia dintre disciplinele implicate, îi ajută pe elevi să perceapă conceptele și metodologiile care stau la baza și să integreze domeniile.

Absolvenții de succes ai majorului consideră că este un fundament util pentru școala de drept, pentru studiile post-universitare într-una dintre disciplinele de științe sociale sau pentru intrarea directă într-o varietate de profesii, cum ar fi serviciul guvernamental sau educația. Oportunitățile de internship sunt disponibile studenților în timp ce se află la colegiu și sunt recomandate ca pregătire suplimentară valoroasă pentru începutul unei căi de carieră. Într-adevăr, Colegiul are o gamă largă de site-uri de internship și se adaugă localuri în funcție de interesele studenților. Cu orașul New York atât de aproape, există multe posibilități diverse de stagiu.

cerinţe

Pentru informații complete și pentru cerințele specifice pentru fiecare domeniu de știință socială de accent, vă rugăm să accesați catalogul colegiului. Notă: „aria de accent” poate fi oricare dintre următoarele: justiție penală, economie, istorie, științe politice, psihologie sau sociologie / antropologie.

 • De două până la patru cursuri necesare plus elective în domeniul accentului (total 18 credite)
 • Trei cursuri în fiecare din alte două domenii de știință socială din lista de mai sus (Total 18 credite)
 • SS 472 Seminar de științe sociale (3 credite)

126572_pexels-photo-733856.jpegTirachard Kumtanom / Pexels

Maiorul în Științe Sociale

Studenții care urmează o diplomă de licență în arte în științe sociale vor selecta unul dintre următoarele aspecte:

 • Justiție penală
 • Economie
 • Istorie
 • Stiinte Politice
 • Psihologie
 • Sociologie / Antropologie

Cerințe de admitere pentru studenții din anul I

transcrieri

Rugați consilierul dvs. de liceu să transmită transcrieri direct la Biroul de admitere

ACT / SAT

Dominican College este opțional de testare, deci rezultatele testelor standardizate nu sunt necesare. Dacă doriți să includeți scorurile testului cu aplicația dvs., vă rugăm:

Trimiteți rezultatele unuia dintre următoarele examene la Biroul de admitere:

 1. Testul de aptitudine scolastică (SAT) al Comitetului de examinare a colegiului. Codul CEEB pentru Dominican College este 2190.
 2. Testul de evaluare al colegiului american (ACT). Codul ACT pentru Dominican College este 2730.

Interviu personal

O întâlnire cu un consilier de admitere nu este întotdeauna necesară, dar este întotdeauna de dorit. Unii solicitanți pot fi solicitați să se întâlnească cu un membru al personalului de admitere.

Ultima actualizare Noiembrie 2019

Despre facultate

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Fo ... Citeste mai mult

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Founded by the Dominican Sisters of Blauvelt, the College is an independent institution of higher learning, Catholic in origin and heritage. In the Dominican tradition, it fosters the active, shared pursuit of truth and embodies an ideal of education rooted in the values of reflective understanding and compassionate involvement. Citește mai puţin