Licențiat în arte în științe sociale

Generalități

Programul de descriere

Studenții care urmează cursurile majore în științe sociale obțin o educație pe bază largă care include experiență cu cel puțin trei dintre principalele discipline științe sociale: economie, istorie, științe politice, justiție penală, psihologie și sociologie / antropologie.127116_DominicanCollege-PrusmackCenter.jpg

În același timp, principalul este proiectat să ofere experiențe integrate și interdisciplinare care, în timp ce valorifică punctele forte ale fiecăreia dintre disciplinele implicate, îi ajută pe elevi să perceapă conceptele și metodologiile care stau la baza și să integreze domeniile.

Colegiul are o gamă largă de site-uri de internship și se adaugă localuri în funcție de interesele studenților. Cu orașul New York atât de aproape, există multe posibilități diverse de stagiu.

Cerințe de admitere pentru studenții din anul I

transcrieri

Rugați consilierul dvs. de liceu să transmită transcrieri direct la Biroul de admitere

ACT / SAT

I f engleza nu este prima limbă a solicitantului, un scor TOEFL minim de 80 la testul bazat pe internet (IBT) sau 550 la testul tradițional pe hârtie sau 213 la testul computerizat este necesar pentru admitere .

Trimiteți rezultatele unuia dintre următoarele examene la Biroul de admitere:

  1. Testul de aptitudine scolastică (SAT) al Comitetului de examinare a colegiului. Codul CEEB pentru Dominican College este 2190.
  2. Testul de evaluare al colegiului american (ACT). Codul ACT pentru Dominican College este 2730.

Interviu personal

O întâlnire cu un consilier de admitere nu este întotdeauna necesară, dar este întotdeauna de dorit. Unii solicitanți pot fi solicitați să se întâlnească cu un membru al personalului de admitere.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Fo ... Citeste mai mult

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Founded by the Dominican Sisters of Blauvelt, the College is an independent institution of higher learning, Catholic in origin and heritage. In the Dominican tradition, it fosters the active, shared pursuit of truth and embodies an ideal of education rooted in the values of reflective understanding and compassionate involvement. Citește mai puţin