Licențiat în chimie

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

O înțelegere academică puternică a chimiei este cheia unei înțelegeri puternice a lumii și chiar a marelui cosmos dincolo.
Chimia este la baza descoperirilor științifice vitale și Swansea University este o forță motrice. Departamentul nostru lucrează în prezent pentru furnizarea de apă curată și pentru canalizare, precum și pentru o energie curată accesibilă în țările în curs de dezvoltare.
Această activitate are impact asupra învățăturii noastre. Veți beneficia de o diplomă de chimie atent proiectată și modernă, dezvoltată în colaborare cu partenerii industriali.
Studiind chimia de la Swansea University vă oferă acces la instrumentele de predare și de ultimă generație din întreaga lume, într-o gamă largă de domenii de specialitate. Diplomele noastre oferă toată amploarea competențelor și a cunoștințelor necesare atunci când vine vorba de asigurarea locurilor de muncă.


De ce chimia la Swansea?

Chimia la Swansea University atrage studenți din întreaga lume.
Departamentul de Chimie se află în centrul unei investiții universitare în valoare de peste un milion de lire sterline. Acesta include laboratoare de predare și facilități analitice de vârf, construite în parteneriat cu industria.
Veți fi pregătiți cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a aborda o gamă largă de provocări cu care se confruntă societatea și industria, de la energie și asistență medicală la științele mediului.
Învățarea voastră va fi formată de academicieni inspirați și recunoscuți pe plan internațional, inclusiv profesorul Simon Bott, beneficiar al a opt premii pentru predarea didactică la Universitatea din Houston.


Experiența dvs. în chimie

O traiectorie gradată flexibilă înseamnă că aveți posibilitatea de a studia în străinătate timp de un an sau de a lucra în industrie timp de un an, fie la nivel local, național sau în străinătate.
Veți fi învățați printr-o combinație de cursuri, tutoriale, seminarii și grupuri de discuții, susținute de cursuri practice.
Facilitățile noastre de predare și cercetare de ultimă oră includ un nou centru de chimie alcătuit din numeroase laboratoare didactice și spații de cercetare.
Modulele dvs. de bază vor fi aliniate la cercetarea noastră actuală de pionierat în domeniul produselor naturale, al ingineriei materialelor și al medicinei.
Curriculum-ul de chimie de la Swansea este informat de necesitățile industriei moderne și actualizat constant, asigurându-vă că veți fi întotdeauna învățați materiale relevante care se aplică în lumea întreagă.
O metodă de învățare "învârtită" vă permite să urmăriți videoclipurile de prelegeri înainte de întâlnirile de la clasă pentru o interacțiune mai dezvoltată, în timp ce simularea pre-laborator vă permite să faceți abilități de laborator în timpul dvs. propriu.


Chimie Ocuparea forței de muncă

Făcând o diplomă de chimie nu înseamnă că vei fi înlănțuit la un laborator pentru tot restul vieții tale. Chimistii au o gama larga de optiuni de cariera si diplomele de chimie de la Swansea University sunt proiectate astfel incat sa aveti abilitatile pe care angajatorii de astazi le cauta.
Există multe sectoare în care poți merge după absolvire. O alegere populară este medicina. Absolvenții de chimie studiază, dezvoltă și testează noi medicamente și tratamente.
Dacă sunteți pasionat de mediul înconjurător și vă vedeți cariera viitoare în acest domeniu, personalul nostru este implicat în proiecte de dezvoltare a apei curățate și de salubritate și de dezvoltare a unor forme durabile de energie.
Veți absolvi cu o serie de abilități transferabile, cum ar fi analiza, tehnicile de laborator, scrierea de rapoarte și demonstrarea și explicarea.
Swansea University vă ajută să vă pregătiți pentru viitoarea carieră, ajutându-vă să găsiți locurile de muncă și locurile de muncă relevante cu jumătate de normă, oferind un an în opțiunile industriei, precum și introducerea dvs. către angajatori precum Tata Steel, Fujitsu, Perkin Elmer și Laboratoarele Naționale Nucleare . Academia Swansea pentru ocuparea forței de muncă vă ajută, de asemenea, cu CV-ul și pregătirea pentru interviu.


Cerințe de intrare

 • Un nivel: AAB-BBB pentru a include chimia și un alt subiect științific sau matematic
 • Diploma internațională de bacalaureat: 34-32 pentru a include cel puțin 6 în chimia HL
 • Gala de bacalaureat: Cerințele sunt la fel ca pentru nivelele A în care puteți înlocui aceeași notă specifică non-subiect pentru bacalaureatul Welsh Advanced Level Core
 • Pentru solicitanții non-nativi vorbitori de limbă engleză: IELTS 6.0 (cu un minim de 5,5 în fiecare componentă) sau un test de limba engleză echivalent


Cariere

Cariere și Angajament Academia de Angajare Swansea (SEA) vă va sprijini în fiecare etapă a călătoriei dvs. de carieră, ajutându-vă să construiți un viitor luminos.

Serviciile noastre de asistență în carieră includ:

 • Ateliere de angajare, discuții ale angajatorilor, evenimente personalizate și târguri de carieră
 • Sfaturi și îndrumări individuale de la profesioniști calificați
 • Ajutați-vă să găsiți locuri de muncă, stagii, locuri de muncă și oportunități de voluntariat
 • Accesul la resursele informaționale pe o gamă largă de subiecte de management al carierei
 • Sfaturi și îndrumări privind studiile și finanțarea postuniversitară
 • Finanțare pentru a sprijini oportunitățile de stagiu de student și evenimentele Clubului Student / Societate.

De asemenea, oferim ajutor și sfaturi pentru absolvenții Swansea University până la doi ani după absolvire.

Absolvenții noștri din domeniul chimiei sunt pregătiți pentru o serie de oportunități de stimulare. S-ar putea să găsiți că cariera dvs. se află în oricare dintre următoarele domenii. Noua descoperire a medicamentelor

 • Științele mediului
 • Energie regenerabila
 • Științe analitice și criminalistice
 • Cercetare și dezvoltare în Academia sau în Industrie
Ultima actualizare Oct 2018

Despre facultate

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Citeste mai mult

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Citește mai puţin