Licențiat în comerț

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Dacă ați visat vreodată să gestionați o afacere mică sau să începeți una de-a dvs., iată gradul pe care l-ați așteptat - noul Bachelor of Science in Commerce (BSC), oferit exclusiv în locațiile regionale din Miami din Hamilton, Middletown și West Chester.

Primul BSC major, Small Business Management, vă permite să urmăriți o examinare aprofundată a întreprinderilor mici construite pe o bază de cursuri în domenii tradiționale de afaceri, cum ar fi contabilitatea, managementul și marketingul.

Diploma de licență în științe în comerț este concepută pentru a găzdui studenți direct din liceu, studenți adulți sau studenți de transfer, titulari asociați în afaceri sau alte specializări și veterani militari.

Oferit prin Departamentul de Tehnologie de Afaceri al Universității din Miami, BSC prezintă renumita fundație de arte liberale din Miami, susținută de educație aplicată practică. Acest grad nu are nicio afiliere cu Farmer School of Business din Oxford. BSC este disponibil integral și exclusiv în campusurile regionale din Miami.

În calitate de student regional în campus, veți beneficia de una dintre cele mai scăzute tarife regionale de școlarizare din Ohio, cu confortul, confortul și accesibilitatea campusurilor aproape de casă.

Programarea flexibilă a orelor de curs și asistența extinsă a studenților vă vor ajuta să câștigați credibilitatea și avantajul competitiv care se așteaptă cu o diplomă de licență a Universității din Miami.

Toți studenții de licență de la Universitatea Miami trebuie să finalizeze Planul Miami pentru educație liberală (educație generală). BS în comerț este alcătuit din: 1. Planul Miami, 2. un set de cursuri obligatorii (de bază și majore) și 3. alegeri libere. Studenții trebuie să completeze minimum 128 de ore pentru a obține diploma. În plus față de cerințele de educație generală (Planul Miami pentru educație liberală) și de opțiuni gratuite, studenții din domeniul managementului afacerilor mici vor finaliza 34 de ore de cursuri de bază și 18 ore de cursuri majore. Cursurile necesare pentru a atinge minimul de 128 de ore sunt opționale la alegerea studentului.

Opțiuni de curs online

Ai un program încărcat? Majoritatea cursurilor noastre sunt oferite online. Contactați Kelley Harris sau consilierul dvs. pentru a afla mai multe despre luarea cursurilor CMR online sau consultați departamentul de E-Learning pentru a afla mai multe despre experiența cursului online la Miami.

Cerințe de bază ale programului

 • CMR 101 Introducere în contabilitate (3)
 • CMR 105 Introducere în marketing (3)
 • CMR 108 Introducere în dreptul afacerilor (3)
 • CMR 111 Introducere în management (3)
 • CMR 207 Planificarea și controlul managementului (3)
 • CMR 211 Economics for Commerce (3)
 • CMR 244 Introducere în afaceri globale (3)
 • CMR 282 Analiză de afaceri pe computer (3)
 • CMR 302 Informații financiare. pentru manageri (3)
 • CMR 495 Capstone în strategia organizațională pentru comerț (3)
 • Statistici STA 261 (4)

Managementul afacerilor mici (18 ore)

 • CMR 242 Managementul operațiunilor întreprinderilor mici (3)
 • CMR 263 Vânzări și promoții (3)
 • CMR 301 Abilități organizatorice personale (3)
 • CMR 361 Marketing pentru întreprinderi mici (3)
 • CMR 401 Abilități de decizie de conducere (3)
 • CMR 442 Probleme actuale și inovare în întreprinderile mici (3)

Studenții care urmează licența în științe în comerț sunt încurajați să obțină diploma de asociat CMR în timpul cursului de studii pentru gradul de comerț. Pentru majoritatea studenților, acest lucru se poate face în cadrul opțiunilor de diplomă în comerț. Consultați consilierul CMR pentru mai multe detalii.

Cursurile CMR nu îndeplinesc cerințele cursurilor de licență ale Farmer School of Business și se pot aplica maximum 12 ore de credit CMR.

Conținutul programului și al cursului poate fi modificat. Această listă era actuală la momentul tipăririi și este destinată doar scopurilor generale de informare. Nu trebuie să vă bazați pentru a reprezenta cerințele dvs. specifice. În general, sunteți obligat de cerințele programului care existau la momentul în care ați început pentru prima dată la Miami University, cu excepția cazului în care alegeți să îndepliniți cerințe mai noi. Sistemul de raportare a auditului de diplomă (DAR) produce un raport individualizat, care indică progresul dvs. în îndeplinirea cerințelor specifice ale programului. Puteți obține o copie de la biroul de înregistrări sau de la BannerWeb.

Vă rugăm să vă asigurați că consultați în mod regulat un consilier din cadrul Departamentului Comerțului și înainte de a începe programul.

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

Miami University Regionals includes Miami Hamilton and Miami Middletown, two community-based campuses of Miami University, a highly-regarded public university with a national reputation. Other regiona ... Citeste mai mult

Miami University Regionals includes Miami Hamilton and Miami Middletown, two community-based campuses of Miami University, a highly-regarded public university with a national reputation. Other regional locations include the Voice of America Learning Center (VOALC) in West Chester. Small class sizes, hands-on learning, and flexible scheduling—there are so many benefits to attending Miami University Regionals. Explore the programs and opportunities available at our conveniently located campuses as well as online. Citește mai puţin
Hamilton , Middletown , West Chester + 2 Mai mult Mai Puțin