Licențiat în comunicare și management global

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Programul de comunicare și management global (GCM) oferă o diplomă de licență în arte în comunicare pentru studenții internaționali, care se înscrie din 2020. Programul poate fi finalizat în patru ani de studiu.

Aderând la îndelungata filozofie de predare internațională a Universității Zhejiang, programul GCM se angajează să pregătească antreprenori și lideri de afaceri viitori, care combină cunoștințe interdisciplinare, expertiză în analiza financiară și de afaceri și o înțelegere profundă a mediului de afaceri din China pentru a excela în China și concurează la nivel global. Studenții vor absolvi bilingv în limba chineză și engleză, abilități de comunicare interculturală și o bază solidă de cunoștințe despre China. Dotat cu fundamentele comunicării și managementului, studenții vor putea reuși în corporații multinaționale și întreprinderi chineze în domeniile managementului, afacerilor, comunicațiilor și marketingului și vor fi bine echipate pentru a servi ca o punte de legătură între China și lume.

134961_pic5.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134961_pic5.jpg" />

Caracteristicile programului

Pedagogie interdisciplinară

Programul GCM este primul program de afaceri universitar din Zhejiang pentru a întâmpina studenți internaționali. Programul trailblazing este, de asemenea, primul de acest gen care combină managementul, finanțele, comunicarea și studiile din China într-o platformă interdisciplinară pentru studenții internaționali.

Curriculumul aplicat și bilingv

Sunt oferite cursuri practice în limba și cultura chineză, comunicații, finanțe și afaceri globale. Engleza este limba principală de instruire, chineza fiind folosită în setările și cercetările aplicate. Comunicarea interculturală este subliniată pe parcursul programului.

Implicare în mediu de învățare de clasă mondială

Campusul internațional al Universității Zhejiang, unde se află programul, este un model pentru cooperarea internațională și integrarea stilurilor de învățământ din estul și vestul. Campusul reunește profesori chinezi și străini de prestigiu și o comunitate mare de studenți internaționali și admite în fiecare an câteva sute de studenți de liceu chinez înalt calificați.

Hub pentru antreprenoriat și inovare

Dincolo de clasă, ZIBS oferă oportunități excepționale pentru practică profesională, stagii în industrie și experiențe culturale. ZIBS a stabilit parteneriate strategice cu Ant Financial și alte firme de conducere, oferind studenților posibilitatea de a participa la un program de pregătire practică de 6 luni în firme de top la nivel mondial.

134965_pic4.pngZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134965_pic4.png" />

Admitere

Calificarea aplicației

 • Candidații trebuie să fie cetățeni non-chinezi cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani și să dețină o diplomă de liceu.
 • Candidaților le este recomandat să dețină abilități de bază în limba chineză. Solicitanții programului vor trece un test de competență chinez organizat de ZIBS.
 • Candidații a căror limbă maternă nu este engleza sau care nu au absolvit o diplomă de liceu în limba engleză, trebuie să furnizeze dovada competenței în limba engleză, cum ar fi TOEFL (80 sau mai mare), IELTS (5,5 sau mai mare).
 • Conform reglementărilor Ministerului Chinez al Educației, candidații din China continentală, Hong Kong, Macau și Taiwan vor fi considerați studenți internaționali după imigrarea în țări străine, dacă dețin un pașaport străin valabil sau un document național înainte de 30 aprilie 2016 și să aibă un record de cel puțin 2 ani de reședință de peste mări între 30 aprilie 2016 și 30 aprilie 2020 (reședința de peste mări timp de cel puțin 9 luni dintr-un an dat va fi considerată ca reședința peste mări întregul an. Rezidența va fi calculată de la intrare și timbre de ieșire).
 • Dacă solicitantul a dobândit cetățenia străină în mod automat la momentul nașterii într-o țară străină și unul sau ambii părinți sunt cetățeni chinezi, atunci revizuirea cererii solicitantului va fi pusă în aplicare în conformitate cu articolul nr. Oficiul de administrare, Biroul provincial de securitate publică, provincia Zhejiang.

Procesul de cerere și documentele necesare

※ Pentru detalii și termen limită de cerere, vă rugăm să contactați echipa de program ZIBS (gcm@intl.zju.edu.cn) înainte de a depune cererea dvs.

 • Pasul întâi: Aplicație online
  • Vă rugăm să vă conectați la Sistemul de Aplicații Online (http://isinfosys.zju.edu.cn/recruit/login.shtml) pentru a completa formularul de cerere online, tipăriți-l și semnați-vă numele.
 • Pasul doi: Plătește taxa pentru cerere către sistemul de aplicații online. Dacă nu reușești să efectuezi plata online, atunci trebuie să plătești taxa de cerere în contul bancar al Universității și să încarci scrisoarea de remitere în sistem.
 • Pasul trei: Trimiteți următoarele documente de aplicare (plasate în ordinea următoare):
 • Formular de cerere cu fotografie de identitate (fundal alb, dimensiune 35 mm × 45mm).
 • O fotocopie a pașaportului.
 • Diplomă de liceu senior (copie originală sau copie notarială). Elevii de liceu pot absolvi un certificat de pre-absolvire.
 • Transcriere pentru toate cursurile din liceul superior (copie originală sau copie notarială);
 • TOEFL / IELTS sau alte rapoarte de scor ale testului de limbă engleză (pentru solicitanții de programe instruiți în limba engleză, a căror limbă maternă nu este engleza).
 • Două scrisori de recomandare ale profesorilor de liceu. Semnătura profesorilor, numărul de telefon de contact și adresa de e-mail trebuie puse pe scrisoare.
 • O declarație personală ar trebui să includă experiența de studiu, motivele de aplicare, punctele forte. Mai puțin de 800 de cuvinte.
 • Fotocopia certificatelor de premiere referitoare la cursurile academice în perioada de liceu. (Dacă există)
 • Solicitanții care au renunțat la cetățenia chineză inițială și devin cetățeni străini trebuie să depună (1) certificat de anulare a cetățeniei chineze (2) certificat de cetățenie curent (3) înregistrare de ieșire și intrare pe pașaport, din 30 aprilie 2016, până la 30 aprilie 2020 .
 • Dacă un solicitant a dobândit cetățenia străină automat la momentul nașterii într-o țară străină și unul sau ambii părinți sunt cetățeni chinezi, atunci solicitantul ar trebui să prezinte (1) certificatul de naștere al țării străine (2) certificatul de rezidențiat permanent al părinților chinezi al țară străină (certificatul de rezident permanent ar fi trebuit să fie obținut înainte de nașterea solicitantului). Copiile certificatelor menționate mai sus sunt acceptabile.
 • Solicitanții sub 18 ani (până la 1 septembrie 2020) trebuie să prezinte (1) Scrisoarea de garanție (Descărcare) (2) Scrisoare de autorizare notariale scrise de părinți.
 • Primirea remiterii taxei de cerere. (Dacă există)

Note:

 1. Rezultatele testelor standard internaționale (de exemplu, SAT / IB / GCE A-LEVEL / ACT / ALTE) sunt acceptate.
 2. Documentele de cerere în alte limbi trebuie traduse în chineză sau engleză și notariate.
 3. Documentele menționate mai sus trebuie să fie predate sau livrate în mod expres la Biroul de admitere, Colegiul Internațional, Universitatea Zhejiang. Pachetul de aplicații trebuie să fie etichetat „Materiale de aplicare a programului de licență”.
 4. Materialele de cerere și taxa de cerere NU vor fi returnate indiferent de rezultatul cererii.
 5. Universitatea Zhejiang poate solicita solicitanților să depună materiale suplimentare sau să ia un interviu telefonic / video sau o examinare scrisă, dacă este necesar.

Prudență:

 1. Dacă elevii nu reușesc să vină sau să renunțe la școlarizare după înregistrare, din motive personale, taxa pre-plătită NU va fi rambursată.
 2. La conectarea taxei de școlarizare în contul bancar universitar, trebuie completate numărul de serie al cererii și numele solicitantului. Numele solicitantului. Remiterea anonimă va fi considerată o donație universității.

Taxa de cerere: 800 yuani RMB (Informații de plată)

Interviuri: Biroul de admitere ZIBS va lista solicitantilor și va stabili cine va fi intervievat. Interviurile vor avea loc față în față sau prin intermediul conferinței video.

Taxă de școlarizare

 • Taxa de școlarizare este de 65.000 RMB pe an.
 • Taxa de școlarizare finală va putea fi modificată conform celei mai recente politici guvernamentale.

134960_pic6.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134960_pic6.jpg" />

Bursa de studii de licență ZIBS (10.000-30.000 de yuani RMB)

 1. Obiective
  • Bursa de studii de licență ZIBS este înființată pentru a recompensa persoanele cu potențial remarcabil. Acesta este deschis solicitanților GCM. Bursa va fi plătită studenților lunar ca indemnizație de trai, începând cu o lună după perioada de înregistrare a studenților. Bursa va fi acordată pe durata unui an școlar (10 luni). Studenții sunt totuși obligați să plătească școlarizarea completă la înregistrare.
 2. Ghidul aplicației
  • Solicitanții trebuie să completeze formularul de cerere pentru bursă și să îl trimită echipei de program de licență (gcm@intl.zju.edu.cn).
 3. Criteriu de evaluare
  • Oferta de bursă va fi stabilită pe baza fișelor de transcriere ale solicitanților din liceul superior, performanța interviului și contribuțiile potențiale. Rezultatul va fi anunțat la jumătatea lunii iunie.

Asigurare medicala

 • Studenții care au plătit la timp întregul an universitar sau sunt finanțate de o bursă completă au dreptul la asigurarea medicală completă oferită de universitate.
 • Notă: Cheltuielile de tratament medical pentru bolile fizice sau psihice de care au suferit studenții înainte de a intra în universitate nu pot fi acoperite de această asigurare.

134964_pic7.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134964_pic7.jpg" />

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Zhejiang University International Business School (ZIBS) was founded on the ZJU International Campus at Haining in November 2018 to facilitate academic and corporate exchange between the West and the ... Citeste mai mult

Zhejiang University International Business School (ZIBS) was founded on the ZJU International Campus at Haining in November 2018 to facilitate academic and corporate exchange between the West and the East. With a legacy of academic excellence, innovation, and entrepreneurship from China, ZIBS embraces and embodies the future. The business school prepares responsible and aspiring leaders, and the ecosystem it serves, to face the challenges of an increasingly complex global business environment. By connecting people and ideas, ZIBS shapes the future of business in the new global economic era. Citește mai puţin