Licențiat în digitalizare, calcul și electronică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Program internațional de licență în digitalizare, calcul și electronică (DICE), licențiat în științe și masterat în științe (tehnologie) (3 ani + 2 ani)

Ca student, veți:

 • Stăpâniți metodele și tehnologiile esențiale în informatică.
 • Învață să proiectezi soluții electronice și de inginerie a comunicațiilor care afectează viața de zi cu zi a oamenilor la nivel global.
 • Obțineți abilitățile necesare pentru o lume digitalizată acum și în viitor.
 • Vedeți direct cum este să lucrați într-o industrie cu adevărat internațională prin stagii.

DICE este un program de licență de trei ani care oferă studenților abilități solide și o bază vastă de cunoștințe în tehnologiile necesare în lumea digitalizată. Programul combină trei grade sub un singur acoperiș, iar studentul poate alege ce cale să urmeze. Studentul se poate specializa în prelucrarea informațiilor, informatică sau electronică. Prelucrarea informațiilor include cursuri de programare, software și sisteme; Informatica include studii în AI și calcul aplicat, iar Electronica constă în studii în circuite, tehnici analogice și digitale și comunicare.

„Programul acoperă o gamă largă de predări și cercetări legate de TIC disponibile în Oulu.”

Un stagiu obligatoriu înseamnă că studentul va avea șansa de a vedea cum este munca reală în industria finlandeză. De asemenea, este posibil să faceți un stagiu în afara Finlandei. Fiind un program atât de extins, studenții se vor putea familiariza cu tehnologiile și domeniile de cercetare, cum ar fi:

 • Inteligență artificială
 • Inteligență tipărită
 • Tehnologii de comunicare actuale și de generație următoare
 • Internetul lucrurilor, IoT
 • Viziunea mașinii
 • Securitatea informațiilor
 • intimitate

Studiile se bazează ferm pe cercetările actuale deja la nivel de licență, iar accentul se pune pe învățarea practică de la bun început. Studenții vor lucra la proiecte multidisciplinare la universitate și pot profita de tehnologiile de vârf disponibile la University of Oulu , cum ar fi rețeaua de testare 5G / 6G, hardware și platforma de proiectare a produselor FabLab, SmartCampus, Printed Intelligence și altele . Studenții activi vor avea șansa să vadă - și să participe - la dezvoltarea tehnologiilor avansate. Programul acoperă o gamă largă de predări și cercetări legate de TIC disponibile în Oulu.

Facultatea de predare este formată din profesioniști finlandezi și internaționali care reprezintă vârful de vârf în diverse domenii de cercetare. University of Oulu este o instituție bine-cunoscută și respectată, unde se fac cercetări inovatoare peste tot. De exemplu, University of Oulu găzduiește 6G Flagship, un proiect de cercetare cuprinzător pe mai mulți ani privind tehnologiile de comunicații fără fir ale viitorului. Universitatea a creat multe start-up-uri și companii stabilite care și-au bazat expertiza de bază pe cercetările făcute la universitate. Prin urmare, o diplomă de la University of Oulu este apreciată în mare măsură, fapt dovedit de interesul continuu și intens de recrutare din industrie, adică. corporații, companii mici și mijlocii și start-up-uri. Acest program oferă, de asemenea, unui student instrumente teoretice excelente și un set de abilități practice valoroase pentru a-și continua educația în continuare și posibilitatea de a se înscrie la programele de master care sunt disponibile la University of Oulu .

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of Oulu is an international science university that creates innovation for the future, well-being, and knowledge through multidisciplinary research and education. Future innovation is a ... Citeste mai mult

The University of Oulu is an international science university that creates innovation for the future, well-being, and knowledge through multidisciplinary research and education. Future innovation is about seeking, utilizing and applying new knowledge. The University of Oulu researches people and culture in a changing living environment, as well as opportunities that new technology provides for improving the well-being of people and the environment. The University of Oulu is a multidisciplinary expert in Northernness. Citește mai puţin
Vizitează site-ul școlii