Licențiat în educație

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Educația se află într-un context social, politic și cultural în continuă schimbare. Acest program dinamic vă permite să explorați diferitele setări în care are loc învățarea și procesele care stau la baza acesteia.

Veți explora educația în diferite contexte, precum și impactul politicii guvernamentale asupra practicilor educaționale. Veți afla cum funcționează școlile și sălile de clasă și cum sunt învățate și predate materiile școlare de bază.

Plasamentele în al doilea și al treilea an de studiu vă vor permite să obțineți experiență practică de primă clasă în săli de clasă sau alte setări de învățământ, în timp ce diverse module opționale vă vor permite să vă concentrați pe subiectele care vă excită cel mai mult - de la știință, matematică și limbaj educația către managementul comportamentului.

Vei studia printre cercetătorii activi în fruntea domeniilor lor. Este o oportunitate excelentă de a dobândi cunoștințe aprofundate și o gamă largă de abilități pentru carierele din cadrul și dincolo de sectorul educației.

Conținutul cursului

De-a lungul studiilor, veți construi o înțelegere a abordărilor și perspectivelor cheie în educație, bazându-vă pe o gamă largă de discipline pentru a explora modul în care învățarea este modelată de contextul său social și cultural, factorii care influențează procesele și problemele de învățare în cercetarea educațională. și exersați.

În cel de-al doilea an, veți cerceta, de asemenea, influența politicii și economiei asupra politicii educaționale și modul în care practicile educaționale variază în întreaga lume. Modulele opționale vă vor permite să vă concentrați pe subiecte precum educația incluzivă sau predarea și învățarea în materiile de bază ale curriculumului și veți întreprinde și prima dintre cele două destinații de plasare, aplicându-vă cunoștințele în situații din viața reală.

În ultimul an, vă veți concentra pe propriul proiect de cercetare - o oportunitate de a lucra cu supraveghetorul dvs. pentru a examina un subiect pe care îl alegeți în profunzime. A doua dvs. plasare vă va permite, de asemenea, să câștigați experiență practică și să vă construiți înțelegerea practicilor în sectorul educației. Pentru a finaliza anul, veți alege dintre alte module opționale pe teme precum tehnici de evaluare sau suport pentru copiii cu nevoi suplimentare.

Structura cursului

module

Anul 1

Module obligatorii

 • Introducere în studiul în educație
 • Contexte diverse de învățare
 • Abordări psihologice ale educației
 • Învățarea despre învățare: Procese, complexități și perspective teoretice
 • Probleme contemporane și dezbateri în educație - nivelul 1

Module opționale (selectarea opțiunilor tipice prezentate mai jos)

 • Învățarea și învățarea în a doua limbă
 • Limba, elevii și societatea
 • Ce este un copil: construcția socială a copilăriei
 • Joacă și învață
 • Copii și educație: perspective istorice și contemporane
 • Construirea unei cariere din studiile educației

Module de descoperire

 • Puteți studia până la 20 de credite de module de descoperire.
Anul 2

Module obligatorii

 • Perspectivele internaționale ale pedagogiei și ale practicii
 • Abordări ale cercetării: teorie și practică
 • Elevii în educație 1
 • Politica educațională și politica

Module opționale (selectarea opțiunilor tipice prezentate mai jos)

 • Practica predării limbii engleze
 • Abordări psihologice pentru înțelegerea și susținerea învățării copiilor
 • Educația științifică: probleme și provocări
 • Gestionarea comportamentului clasei
 • Educație incluzivă
 • Literații și învățarea

Module de descoperire

 • Puteți studia până la 20 de credite de module de descoperire.
Anul 3

Module obligatorii

 • Proiect de final de an în educație
 • Studenți în educație 2

Module opționale (selectarea opțiunilor tipice prezentate mai jos)

 • Globalizarea, identitatea și educația în limba engleză
 • Literatura pentru copii în educație
 • Tehnologii de învățare a limbilor și materiale
 • Sprijinirea învățării la copii cu nevoi suplimentare
 • Creșterea în era digitală
 • Educație matematică
 • Înțelegerea și comunicarea științei
 • Evaluarea învățării copiilor

Module de descoperire

 • Puteți studia până la 20 de credite de module de descoperire.

125920_photo-1509062522246-3755977927d7.jpgNeONBRAND / Unsplash

Extindeți-vă orizonturile academice

La Leeds dorim să beneficiați de profunzimea și amploarea expertizei universității, pentru a vă pregăti pentru succes într-o lume în continuă schimbare și provocatoare. Acest curs vă oferă posibilitatea de a vă lărgi învățarea prin studierea modulelor de descoperire.

Învățarea și predarea

Utilizăm o serie de metode de predare și învățare, inclusiv cursuri susținute de ateliere și tutoriale, care vă permit să vă concentrați și să discutați subiecte în profunzime. Veți învăța, de asemenea, prin munca pe teren și veți folosi o gamă largă de resurse de învățare online și discuții pentru a vă dezvolta și exprima ideile.

Vă sprijinim în dezvoltarea scrierii academice pentru evaluările dvs. și vă ajutăm să vă dezvoltați abilitățile de comunicare și încrederea pentru destinațiile dvs. de plasare. În calitate de student al Universității din Leeds, veți avea acces și la serviciul nostru pentru bibliotecile Skills @.

Studiul independent este, de asemenea, o parte importantă a acestui grad, permițându-vă să vă îmbunătățiți gândirea critică și abilitățile de cercetare, să vă dezvoltați propriile interese și să vă pregătiți pentru evaluări.

Evaluare

Metodele de evaluare vor varia în funcție de modulele pe care le alegeți. Este posibil să includă eseuri, rapoarte, afișe și / sau prezentări verbale, proiecte media, rapoarte de lucru pe teren, lucrări de grup, examene, recenzii de literatură și cercetare.

Cerințe de intrare

Nivelul A: ABB

În general, ne așteptăm ca solicitanții să aibă două discipline academice „tradiționale” la nivel A.

Când un solicitant ia calificarea extinsă a proiectului (EPQ), acest lucru poate fi considerat alături de nivelurile A și poate atrage o ofertă alternativă în plus față de oferta standard. Dacă luați nivelurile A, acesta ar fi BBB la nivel A și grad A în EPQ.

Alte teste specifice cursului:

Solicitanții sunt, de asemenea, obligați să aibă o divulgare îmbunătățită satisfăcătoare din Serviciul de divulgare și restricționare (DBS) (sau echivalent). Studenții care sunt acceptați la program sunt obligați să respecte regulile de disciplină universitare în timpul studiilor. Nerespectarea acestui lucru poate duce la excluderea din program.

Intrare alternativă

Ne-am angajat să identificăm cei mai buni candidați posibili, indiferent de circumstanțele personale sau de situația personală.

Accesul la Leeds este o schemă de admitere alternativă care acceptă cereri de la persoane fizice care ar putea fi din familii cu venituri mici, din prima generație a familiei lor imediate de a aplica la învățământul superior sau au fost perturbate studiile.

Anul fondării internaționale

Dacă aveți abilitatea de a studia pentru o diplomă, dar nu aveți calificările necesare pentru a intra direct la nivelul unu, puteți lua în considerare studierea unui an de fundație. Avem legături formale cu următoarele programe de programare a fundației:

 • Universitatea din Leeds International Foundation Year (IFY)
 • Consorțiul Nord al Universităților din Regatul Unit (NCUK)
 • Grupul de studiu Centrul de Studii Internaționale Leeds (LISC)

Dacă solicitați o ofertă de la un furnizor alternativ de bază, vă rugăm să contactați echipa noastră de admitere pentru a afla dacă calificarea dvs. este potrivită pentru a vă înscrie la cursurile noastre.

Limba engleză

IELTS 6.5 în ansamblu, cu nu mai puțin de 6.0 în orice componentă.

Taxe

Consultați site-ul nostru web pentru cele mai recente informații despre taxe.

Taxe de școlarizare pentru intrarea în 2020

Pentru studenții cu normă întreagă din Marea Britanie și non-Marea Britanie, începând cu 2020, taxa pentru 2020/21 va fi de 9.250 GBP.

Taxa poate crește în anii viitori ai cursului dvs., în conformitate cu inflația și în conformitate cu legea. Taxele pentru studenții universitari din Marea Britanie și cei care nu sunt în Marea Britanie sunt decise de către guvern și pot varia dacă politica se schimbă.

Guvernul Regatului Unit a confirmat faptul că studenții non-britanici din UE, începând cu anul universitar 2020/21, vor avea statut de taxă la domiciliu și vor fi eligibili pentru împrumuturi de studenți ai guvernului britanic pe toată durata cursului. Guvernul britanic nu a confirmat situația pentru anii următori, așa că continuați să verificați site-ul nostru pentru actualizări.

Oportunități de carieră

Acest grad vă va echipa cu cunoștințe aprofundate, precum și o varietate de abilități transferabile în domenii precum comunicare, cercetare, analiză și prezentări.

Veți fi bine pregătit să progresați într-un program de formare a profesorilor primari sau să lucrați în domenii conexe, cum ar fi psihologia educației, publicarea, bunăstarea copilului sau administrarea și managementul școlii.

Absolvenții noștri continuă să asigure o gamă largă de destinații de carieră în sectorul educației și nu numai. Printre multe opțiuni de carieră, puteți alege un rol de profesor, lector, cercetător, îndrumător de specialitate, consultant în educație sau asistent didactic.

A studia in strainatate

La acest curs, aveți ocazia să aplicați pentru a petrece timp în străinătate, de obicei ca an universitar suplimentar. Avem peste 300 de parteneri universitari la nivel mondial și destinații populare pentru studenții noștri includ Europa, SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Singapore, Hong Kong, Africa de Sud și America Latină.

Locuri de muncă

Experiența de lucru practică vă poate ajuta să vă decideți asupra carierei și să vă îmbunătățiți capacitatea de angajare. Pe acest curs, aveți opțiunea de a aplica un modul de plasare a unui an cu organizații din sectorul public, privat și voluntar în Marea Britanie sau în străinătate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses.

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses. Citește mai puţin