Licențiat în fiscalitate pentru afaceri internaționale și comerț transfrontalier

Generalități

Programul de descriere

Three businesswomen

Munca în domeniul comerțului internațional a fost întotdeauna prestigioasă și promițătoare, deoarece oferă o oportunitate excelentă de a călători în întreaga lume, de a comunica cu reprezentanți din diferite țări, de a primi experiențe noi. Această direcție este în continuă dezvoltare și, prin urmare, specialiștii în domeniul comerțului internațional vor fi întotdeauna la cerere. Cu toate acestea, o astfel de profesie necesită anumite cunoștințe și abilități pentru a lucra pe diverse piețe internaționale, negociază cu partenerii externi, încheind contracte de comerț exterior. Un specialist economic străin ar trebui să vorbească fluent o limbă străină, să aibă abilități analitice și diplomatice, să poată lucra cu o cantitate mare de informații și să apere interesele companiei. Programul nostru "Impozitarea afacerilor internaționale și comerțul transfrontalier" vă va oferi tot ceea ce aveți nevoie pentru o carieră de succes ca economist internațional.

Principalele discipline

 • Contracte de comerț exterior: practică de contractare și consecințe fiscale: studenții studiază procesul de negociere și încheiere a tranzacțiilor economice străine, reglementarea legală și consecințele fiscale ale contractelor pentru cumpărarea și vânzarea internațională. Învață mai multe despre acordurile de intermediere comercială și de servicii și contractele de transport internațional.
 • Regulamentul vamal al comerțului internațional: această disciplină este dedicată reglementării legale internaționale a operațiunilor și procedurilor vamale, regulilor de determinare a originii mărfurilor, precum și tarifelor preferențiale și reglementării netarifare a activităților de comerț exterior.
 • Standarde contabile și internaționale de raportare financiară: Studenții studiază diferite tipuri de situații financiare și cum să le pregătească, imobilizări corporale și necorporale, devalorizarea activelor, generarea de venituri, cheltuieli și rezultate financiare.
 • Principii de bază ale impozitării afacerilor și impozitării internaționale: studenții vor studia calculul și plata impozitelor de către companii și antreprenori individuali atât în țară cât și în străinătate (TVA, accize, impozite pe venit și proprietate, prime de asigurare).
 • Logistică și gestionarea lanțului de aprovizionare: Studenții studiază ordinea organizării sistemelor logistice, tipologia lanțurilor de aprovizionare, optimizarea logisticii, caracteristicile transportului internațional de mărfuri prin diferite mijloace de transport.
 • Ingineria de marketing internațional și de afaceri: această disciplină este dedicată cadrului legal pentru reglementarea tehnologiilor internaționale de afaceri și inginerie de afaceri, instrumente și tehnologii noi (inovație, crowdfunding, criptocurrențe, blockchain, tehnologie financiară) și mecanisme de promovare.

A studia in strainatate

Universitatea Grenoble Alpi a apărut după reuniunea a 3 universități, care oferă diferite zone de concentrare de studiu fiind localizate în Grenoble, Franța. Studenții absolvenți de această instituție de învățământ obțin o educație de cea mai bună calitate și au o cerere mare pe piața locurilor de muncă. Astfel, universitatea s-a clasat pe locul 236 în clasamentul QS World University.

Cariera și viitorul

Programul se adresează celor care intenționează să își construiască cariera în companii implicate în activități economice străine, mari companii internaționale, subdiviziuni ale organelor fiscale și vamale, care monitorizează activitățile acestor companii.

Examen de admitere

 • Matematica
 • Rusă
 • Limba străină (engleză, chineză, germană, franceză, spaniolă)

Admitere

Aceasta este lista documentelor pe care ar trebui să le trimiteți pentru a aplica:

 • Completat în formularul de cerere (în .pdf) cu o fotografie color (dimensiune: 3 x 4 cm) atașat.
 • Copii ale certificatelor de învățământ însoțite de o fișă academică cu o listă de cursuri și note (puncte) obținute. Dacă resortisantul străin care solicită înscrierea la programe oferite de instituțiile de învățământ superior nu are un certificat de învățământ care să ateste faptul că este educație și / sau formare profesională datorită specificului proiectării procesului de predare, resortisantul străin ar trebui să prezinte un document care să conțină informații despre rezultate. din ultimele teste trecute emise de o unitate de învățământ în care persoana a fost instruită pe teritoriul țării de origine.
 • O copie a unui certificat medical (formularul 086u) eliberat de o autoritate care își desfășoară activitatea în țara de origine care dovedește că nu există contraindicații pentru instruirea pe teritoriul Federației Ruse.
 • O copie a unui certificat HIV / SIDA eliberat de o autoritate care operează în țara de origine.
 • Copii ale paginilor pașaport care vor fi afișate oficialilor de frontieră la intrarea pe teritoriul Federației Ruse. Data de expirare a pașaportului nu trebuie să depășească 18 luni de la data eliberării vizei de student. Informațiile necesare pentru emiterea unei invitații ar trebui să fie ușor lizibile.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions wh ... Citeste mai mult

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions where financial experts, financial law experts, economists, IT experts, mathematicians, sociologists, and political scientists are trained. Citește mai puţin