Licențiat în muzică (Performanță)

Generalități

Programul de descriere

Într-o industrie extrem de competitivă, calificările și pregătirea respectabile, o vastă experiență pe teren și o rețea puternică sunt esențiale pentru îmbunătățirea perspectivelor viitoare de carieră în muzică. La AMPA, oferim un mediu cu toate instrumentele de mai sus pentru a vă maximiza oportunitățile și a vă atinge scopul final.

Diplomele de muzică de licență AMPA sunt concepute pentru a instrui în mod cuprinzător muzicieni talentați (interpreți, compozitori și creatori), permițându-i să intre în industria muzicală cu un pas înaintea mulțimii. AMPA's Bachelor of Music (Performanță) produce în mod constant artiști și compozitori profesioniști care sunt pregătiți pentru provocările pe care le va arunca o carieră în muzică.

106265_BachelorMusic3.jpg

Studenții AMPA pot alege să se concentreze pe una din cele patru zone de interes în gradul lor.

Spre deosebire de multe instituții din Australia, AMPA continuă să se concentreze pe învățarea individuală, unu la unu. Acest lucru înseamnă că studenții de muzică au dreptul să primească o lecție de 60 de minute pe săptămână, ca parte a unității principale de studiu, împreună cu o lecție suplimentară de 30 de minute în cadrul celui de-al doilea studiu. Opțiunea de a lua un al doilea studiu este deosebit de unică pentru AMPA, și un instrument valoros pentru studenții cu mai mult de o abilitate, de exemplu. chitara / voce sau cantareata / compozitorul.

Domenii de interes

 • Performanță contemporană / jazz
 • Performanță clasică
 • Compoziție / Tehnologie muzicală creativă
 • Teatrul muzicii

Admitere

 • Audition / Interviu / Evaluare
 • Nu este necesar ATAR
 • HSC Music 1 și / sau 2 recomandate

Durată

 • 6 Trimesteri / 2 ani

Cum să aplicați

Luați conducerea și vă alăturați unuia dintre cei mai importanți furnizori de muzică și educație artistică din Australia. Există 3 perioade de primire pentru a vă începe călătoria cu AMPA:

 • Intake 1 (ianuarie / februarie)
 • Admisia 2 (mai)
 • Intake 3 (septembrie)

Consultați mai jos mai multe detalii despre ce să vă așteptați atunci când aplicați pentru AMPA.

Pasul 1: Aplicare

Completați formularul de cerere online

Pasul 2: Rezervarea audiției

Odată ce cererea dvs. de înscriere este trimisă, un membru al echipei de admitere vă va contacta pentru a vă rezerva audiția și interviul. Auditul va fi condus de un membru al personalului cu experiență care va putea recomanda calea cea mai potrivită pentru atingerea obiectivelor.

Pasul 3: Înscrieți-vă

După ce finalizați audiția, panoul vă va evalua performanța și vă va evalua aptitudinea și potențialul de a reuși la AMPA.

Dacă audiția dvs. are succes, veți primi o scrisoare de ofertă în acest post. Această scrisoare va conține instrucțiuni despre cum să vă conectați la portalul AMPA Online unde puteți răspunde la oferta dvs.

Prin acceptarea unei oferte de studiu la AMPA, locul dvs. la AMPA este sigur. Vom lua legătura cu dvs. la scurt timp după primirea acceptării dvs. pentru a vă aranja înscrierea și orientarea la AMPA.

106266_BachelorMusic.jpg

informatii suplimentare

Pianul, tastatura, amplificatoarele, tamburul și sistemul de sunet pentru piste de sprijin sunt oferite pentru toate audițiile. Chitaristii ar trebui să-și aducă propriile conduceri, și să-și bată propriile bastoane și perii. Solicitanții trebuie să pună la dispoziție propria pistă de susținere și să acompanieze, dacă este necesar.

La audiție, solicitanții vor avea posibilitatea de a vizita campusul dacă nu au vizitat deja AMPA pentru o zi deschisă sau alte evenimente. Vă rugăm să cereți la recepție ziua în care doriți un tur.

Internaţional

Solicitanții internaționali și internaționali vor fi invitați să-și prezinte audiția prin video sau prin aranjament alternativ, după cum au fost discutate cu ofițerul de servicii pentru studenți după primirea cererii.

Candidații internaționali care provin din medii fără limbă engleză trebuie să furnizeze dovezi că au atins un scor IELTS minim de 5,5 (pentru grade asociate) până la 6,5 ​​(pentru grade postuniversitare). Rezultatele echivalente ale testelor de competență engleză (de exemplu, TOEFL) sunt de asemenea acceptate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Academy of Music And Performing Arts (AMPA) is one of Australia's leading tertiary providers of performing arts education. Educating and inspiring young artists for over 20 years, AMPA remains com ... Citeste mai mult

The Academy of Music And Performing Arts (AMPA) is one of Australia's leading tertiary providers of performing arts education. Educating and inspiring young artists for over 20 years, AMPA remains committed to providing the highest quality in undergraduate and postgraduate degrees focussing on the performing arts, including contemporary, jazz and classical music, dance performance (modern, ballet, jazz, contemporary and hip hop), music theatre, composition/music production and arts management. Citește mai puţin