Licențiat în producție muzicală

Generalități

Programul de descriere

34726_Screen_Shot_2016-11-30_at_3.07.28_PM.png

Licențiat în producție muzicală

Ați vrut vreodată să vă produceți propriile înregistrări? Ce zici de compunerea muzicii pentru o coloană sonoră? La Cal Lutheran, puteți afla cele mai noi tehnici de producție de muzică folosind stații de lucru audio de ultimă generație.

Bijuteria coroanei din programul nostru de tehnologie muzicală este o stație de lucru Pro Tools HD2 Accel complet echipată găzduită în studioul TV Spies-Bornemann. Cu această stație de lucru, puteți înregistra, edita și amesteca proiectele cu cel mai înalt nivel de profesionalism.

Programe

Oferită ca major (BA)

Perechile minore populare
  • Administrarea afacerilor
  • antreprenoriat
  • Multimedia
  • Muzică

Curriculum

O locație ideală

Locația noastră chiar în afara Los Angeles și Hollywood vă oferă o experiență imersivă în industria muzicală. Cu accent pe dimensiunile de clasă mici și învățarea practică, veți învăța făcând.

De la cursurile predate de ingineri audio câștigători Grammy până la cele mai noi tehnologii analogice și digitale, aveți ocazia să învățați de la cei mai buni.

Lucrați în instalații de ultimă generație

Duesenberg 41a

În parteneriat cu studiourile I-58, Cal Lutheran este în măsură să ofere studenților o oportunitate unică de a studia înregistrarea audio și amestecarea într-un studio comercial de ultimă generație, situat în Thousand Oaks. Folosind cea mai bună experiență analogică și digitală, elevii învață să valorifice puterea noilor unelte digitale și unelte analogice vintage.

SBET 128 Studio

Un studio hibrid de televiziune și audio pentru înregistrarea, amestecarea și sunetul post-producție. Studioul are o suprafață de control digitală Avid C24 cu Pro Tools HD Accel-2 și echipament de bord analogic.

I-202 Music Lab

Un centru pentru producția și colaborarea muzicală, laboratorul de muzică oferă studenților acces la cele mai noi instrumente hardware și software. Elevii începători au acces imediat la laboratorul de muzică, care este deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

SBET 138 Mac Lab

Spies-Bornemann 138 Mac Lab găzduiește 24 de stații de lucru iMac echipate cu Logic X, Pro Tools și o mare bibliotecă de sunet FX.

Experienta

Ador creativitatea scrierii de cântece; învățarea modului de utilizare a software-ului, cum ar fi Pro Tools și logica; și învățarea despre partea de afaceri a muzicii - totul într-o singură etapă.

Emily Yoshida '18, Producție muzicală

34717_88.jpg

Doar faptul că am putut merge la școală în sudul Californiei mi-a deschis numeroase oportunități. Am putut să fiu angajat pentru câteva stagii în industria muzicală, ceea ce mi-a dat o bună înțelegere a diferitelor părți ale afacerii, permițându-mi să încerc lucruri noi și să îmi dau seama ce vreau să fac.

Johnathan Luu '16, Administrarea afacerilor, Producție muzicală

Viitorul tau

Un grad în producția de muzică poate deschide ușile către cariere în interiorul și în afara industriei muzicale. Profesioniștii în domeniul înregistrării activează în studiouri ca ingineri de sunet, mixere și editori. Ocazional, pot efectua o înregistrare, în funcție de abilitățile lor.

De asemenea, s-ar putea să lucrați într-un departament de repertoriu al unei case de discuri, cunoscut de obicei ca A

A lua muzică digitală cu Mark Spraggins în al doilea semestru la Cal Lutheran a fost momentul în care totul s-a reunit pentru mine. M-am gândit mai întâi la tehnologia înregistrării și editării sunetelor, apoi am locuit doar în studio.

Brett Leonard '06, profesor asistent și coordonator de tehnologie muzicală, Universitatea din Nebraska la Omaha

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

California Lutheran University is a selective, comprehensive institution offering undergraduate and graduate degrees in the liberal arts and sciences and professional fields. Rooted in the Lutheran tr ... Citeste mai mult

California Lutheran University is a selective, comprehensive institution offering undergraduate and graduate degrees in the liberal arts and sciences and professional fields. Rooted in the Lutheran tradition, Cal Lutheran encourages critical inquiry into matters of faith and reason. Mentored by dedicated and accomplished faculty members, students pursue their passion and discover their purpose as they seek to grow as individuals. California Lutheran College was founded in 1959 on a ranch donated by Richard Pederson, the son of Norwegian immigrants. The college opened its doors to 330 students in September 1961 and held its first Commencement in May 1964. Citește mai puţin
Mii de stejari , Satul Westlake , Oxnard , Los Angeles + 3 Mai mult Mai Puțin