Licenta in Management International Hotelier
Vatel Madrid International Business School Hotel & Tourism management
Informatie cheie
Locația campusului
Madrid, Spania
Limbi Străine
Engleză, Spaniolă
Formatul de studiu
În campus
Durata
3 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
EUR 9.490 / per year *
Termen limită de aplicare
19 Apr 2024
Cea mai devreme dată de începere
Oct 2024
* pe an + taxa de înregistrare
Introducere
Scop: Introducerea în management prin asocierea aspectelor teoretice și a experienței profesionale.
Într-un mediu internațional, studenții învață
- Tehnici, instrumente de management și conducere a echipei;
- Cum să-și dezvolte abilitățile profesionale, juridice, economice și lingvistice cu scopul de a fi manager operațional într-o companie.
Programul International Hotel Management se adresează candidaților care au absolvit cu succes studiile Liceale și are ca scop final formarea viitorilor profesioniști în Management Operațional în orice departament hotelier. Durata programului este de 3 ani și include 12 luni de stagiu în hoteluri de trei până la cinci stele din Spania, precum și din întreaga lume. Elevii vor dobândi experiență asociată cu realitatea viitoarei lor profesii, își vor dezvolta aptitudini de lucru în echipă și vor câștiga experiență în mediul viitor dorit.
Grade
Gradul VATEL certificat de statul francez
Oportunități inițiale de carieră:
Funcții de management operațional în orice departament hotelier.
Durata studiilor:
3 ani
Stagii de practica:
12 luni distribuite în trei ani, în hoteluri de 3 până la 5 stele selectate de Vatel în următoarele domenii: Menaj & Front Office, Service & Bucătărie și Middle Management.
Limba:
Engleză (studenții care nu vorbesc limba engleză nativi trebuie să aibă nivel B2 în limba engleză).
Admitere
Rezultatul programului
Ce veți învăța
- Management: Pentru a dobândi vocabularul și conceptele de bază. Pentru a înțelege aspectul practic al managementului.
- Marketing: Pentru a înțelege elementele de bază ale principiilor de marketing și aplicarea acestora.
- Informatică: Pentru a descoperi lumea Internetului și a aplica instrumentele Office în managementul hotelier.
- Economia afacerilor: Pentru a înțelege conceptul de afaceri și locul acestuia în mediul economic.
- Cultura profesională: Pentru a înțelege arta profesiei. Pentru a trezi curiozitatea și a stimula gustul pentru ceea ce ne înconjoară, gastronomia printre alte aspecte.
- Inițiere în alimentație și băuturi: pentru a dobândi cunoștințe generale despre industria restaurantelor.
- Menaj: Pentru a explica funcționarea unui departament strâns legat de confortul oaspeților hotelului și importanța controlului în acest departament cheie.
- Resurse umane: Pentru a învăța principiile de bază care guvernează managementul resurselor umane.
- Imagine profesională: Să înveți să-ți gestionezi imaginea, să fii conștient de tine, să lucrezi la respectul de sine și să recunoști respectându-i pe ceilalți.
- Nutriție: Pentru a cunoaște importanța nutriției în orice tip de afacere, cum să pregătești, să gătești, să servești mâncare și băuturi. Pentru a dezvolta meniuri echilibrate, ținând cont de aportul nutrițional recomandat pentru fiecare persoană.
- Enologie: Pentru a aduce lumea vinului studenților, să fiți capabil să recunoașteți diferite tipuri de vin, procesare, asociere și servire de vinuri la degustare.
- Franceză, germană sau chineză: pentru a dobândi un nivel de lucru al limbii, astfel încât să poți comunica eficient și eficient în orice context internațional
- Aplicație practică: Aplicarea cunoștințelor teoretice dobândite la clasă în diferitele departamente operaționale ale hotelului.
- Managementul veniturilor: Pentru a oferi cunoștințe, tehnici și terminologie esențiale pentru a maximiza veniturile și profiturile hoteliere, obținând în același timp o profitabilitate mai mare.