BACHELORSTUDIES

Program de Licență în Îngrijirea și bunăstarea animalelor 2021

O diplomă de licență este un program de licență care poate fi finalizat într-o medie de patru ani. Este disponibil într-o varietate de domenii, cum ar fi știința, umanitatea, afacerile, arta și dreptul.

Ce este un burlac în îngrijirea și bunăstarea animalelor? Acest grad este destinat studenților care au o pasiune pentru animale și doresc să le protejeze și să le îngrijească. Unele programe se pot concentra pe îngrijirea animalelor abuzate și rănite, în timp ce altele se pot referi la testarea animalelor din cadrul biotehnologiei și a industriei agricole. Clasele pot include fiziologia animalelor, biochimia, bunăstarea animalelor, etica animalelor, comportamentul reproducerii, managementul animalelor, genetica animalelor, nutriția și producția alimentară. De obicei, instruirea combină prelegeri în clasă cu laboratoare practice.

Elevii care obțin o diplomă de îngrijire a animalelor și de bunăstare beneficiază de faptul că pot învăța abilități de gestiune și de luare a deciziilor care au ca rezultat îngrijirea optimă pentru animale. De asemenea, aceștia pot dezvolta abilități organizaționale care să contribuie la viața profesională și personală.

Costurile asociate cu obținerea acestei diplome de licență nu ar trebui să împiedice pe cineva să meargă la școală. Școlile din întreaga lume oferă acest curriculum, iar scolile pot diferi destul de mult de la unul la altul. Elevii ar trebui să contacteze școlile și să întrebe taxele de școlarizare și alte taxe, precum și dacă există oportunități de ajutor financiar.

Există o varietate de opțiuni de carieră pentru cei care obțin această educație. Locul de muncă specific poate depinde de concentrarea programului, dar unele titluri profesionale potențiale pot include consilier științific, tehnician de cercetare, lector de comportament animală, lucrător de îngrijire a animalelor, lucrător de control animal și asistent de laborator. Cu formare suplimentară sau educație, alte opțiuni de carieră sunt profesorul de științe animate, crescătorul de animale sau medicul veterinar.

Dacă studenții caută o școală internațională sau un program online, această bază de date conține informații. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

5 Rezultate din Îngrijirea și bunăstarea animalelor Filter

Licențiat în îngrijirea animalelor

University of Padova
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Diploma de licență oferă un Pathway educațional unic, care vizează persoanele care urmăresc să aibă grijă profesională de animale și să le protejeze bunăstarea. Programul ofer ...

Citeste mai mult

Licențiat în comportamentul și bunăstarea animalelor

University of Lincoln
BSc
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Campus

Gradul BSc (Hons) Animal Behavior and Welfare utilizează o abordare multidisciplinară și bazată pe cercetare. Veți fi învățați de cadre universitare care sunt considerate a fi ...

Citeste mai mult

BSc (Hons) în comportamentul și bunăstarea animalelor

University Centre Reaseheath
BSc
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Cursul include module de specialitate și experiență practică cu o gamă largă de specii de animale domestice și de companie, permițând elevilor să înțeleagă comportamentul și b ...

Citeste mai mult

Sparsholt College Hampshire
BSc
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Alți studenți au continuat în educație la nivel de studii postuniversitare. De predare și învățare Fundatia puternic știință într-un an este construit pe cu studiul de nutriți ...

Citeste mai mult

De licență în domeniul sănătății și bunăstării animalelor

Aeres University of Applied Sciences
Licenţă
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Programul de studiu se adresează studenților care sunt interesați de un studiu în sectorul zootehnic, în special în domeniul sănătății și bunăstării animalelor.

Citeste mai mult