BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Învățământ general în Europa 2020/2021

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Un program de educație generală poate fi un bun avantaj pentru o educație colegiu. Elevii pot învăța cunoștințe generale bazate pe valoare și bazate pe viață, pentru a deveni cetățeni informați și bine rotunjiți în comunitățile democratice.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Caută Programe de Licență în Învățământ general în Europa 2020/2021

2 Rezultate din Învățământ general, Europa Filter

Licență în aventură și educație în aer liber

Humak University of Applied Sciences
Licenţă
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
42 luni
20 Ian 2021
Engleză
Campus

Studiu la Humak University of Applied Sciences , cea mai importantă instituție de învățământ superior în învățământul de aventuri din Finlanda. Educatorul comunitar studiază s ...

Citeste mai mult

Ba (Hons) Studii de educație

University of Greenwich
BA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;6 ani
Engleză
Campus

Acest program oferă o platformă amplă pentru studiul de aspecte cheie ale educației, în special, conceptele actuale, practici și probleme. Acesta se concentrează pe natura de ...

Citeste mai mult