BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Învățământ general în Finlanda 2020/2021

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

Programele de educație generală au, în general, scopul de a oferi studenților o bază solidă în ceea ce privește abilitățile de viață și cunoașterea globală. Elevii care finalizează acest program adesea caută o muncă la intrare sau își continuă educația într-un anumit subiect.

Formală sistemul de învățământ superior din Finlanda este 7-3-2-2 model. Universitatea nevoie de doi ani, în învățământul profesional sau tehnic și în cele din urmă de doi ani învățământul preuniversitar. Finlanda are, de asemenea, mai multe public, cât și universitățile particulare care au accesul permis de învățământ superior de elevi.

Programe de Licență de Top în Învățământ general în Finlanda 2020/2021

1 Rezultate din Învățământ general, Finlanda Filter

Licență în aventură și educație în aer liber

Humak University of Applied Sciences
Licenţă
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
42 luni
20 Ian 2021
Engleză
Campus

Studiu la Humak University of Applied Sciences , cea mai importantă instituție de învățământ superior în învățământul de aventuri din Finlanda. Educatorul comunitar studiază s ...

Citeste mai mult