BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Științe agricole în America de Sud 2021

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

Știința agricolă cuprinde o varietate largă de subiecte, iar cursurile pot fi urmate la școli din întreaga lume. Materiile de studiu includ știința alimentară, agricultura, tehnologia forestieră, agroecologia, medicina veterinară, ingineria biologică, tehnologia faunei sălbatice și știința recoltei.

America de Sud Se învecinează la vest de Oceanul Pacific și la nord și la est de Oceanul Atlantic, America de Nord și minciuna Marea Caraibelor la nord-vest. Acesta include douăsprezece state suverane Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay și Venezuela - și două zone de non-suverane - Guyana Franceză, un teritoriu de peste mări al Franței, și Insulele Falkland , un teritoriu britanic de peste mări. În afară de aceasta, Trinidad și Tobago și theABC insulele din Țările de Jos, poate fi, de asemenea, considerate ca făcând parte din America de Sud.

Caută Programe de Licență în Științe agricole în America de Sud 2021

2 Rezultate din Științe agricole, America de Sud Filter

Tehnica agricola

Duoc UC
Licenţă
Feb 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
Spaniolă
Campus

Acești profesioniști sunt instruiți pentru a acționa în calitate de administratori de terenuri care lucrează în gestionarea terenurilor și societățile agricole; în calitate de ...

Citeste mai mult

Bachelor of Science (Agricultură)

University of Guyana
BSc
<
4 ani
Engleză
Campus

Bachelor of Science (Agricultură)

Citeste mai mult