BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Științe agricole în Australia 2021

O diplomă de licență 's poate duce usi de învățământ, oferă posibilitatea de avansare în carieră, sau pune bazele pentru exercitarea de un grad avansat. Scopul nostru este de a ajuta viitorii studenti naviga în procesul de selectare a programului cu succes. Noi facem lucrurile mai ușor prin raționalizarea căutare.

Știința agricolă cuprinde o varietate largă de subiecte, iar cursurile pot fi urmate la școli din întreaga lume. Materiile de studiu includ știința alimentară, agricultura, tehnologia forestieră, agroecologia, medicina veterinară, ingineria biologică, tehnologia faunei sălbatice și știința recoltei.

Australia are o educație subvenționate mai mare pentru studenții care desfășoară cu grade universitare de licență. Ele dau, de asemenea, credite și granturi pentru studenții postuniversitare. Învățământ superior începe la nivel de diplomă de licență la o diplomă de doctorat oferite în orice domeniu de studiu.

Programe de Licență de Top în Științe agricole în Australia 2021

1 Rezultate din Științe agricole, Australia Filter

Licențiat în Agricultură și Tehnologie

Melbourne Polytechnic
Licenţă
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3 ani
Engleză
Campus

Combinați-vă interesul în agricultură și tehnologie și vă aflați în fruntea industriei cu diploma de licență Melbourne Polytechnic 's Agriculture and Technology, oferită în pa ...

Citeste mai mult