BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Științe agricole în Chile 2021

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

Domeniul științei agricole se referă la studiul celor mai bune metode de a utiliza resursele de apă și teren în producția de animale, a produselor forestiere, a plantelor și a recoltelor. Studenții interesați pot găsi programe la universități și colegii din întreaga lume.

Educația în Chile accent-o tehnică și de învățământ superior, printr-o universitate. Cele mai multe dintre universitățile din Chile oferă cultura elev bine stabilită și relația cu studenții internaționali, indiferent de bariera lingvistică. Învățământul superior în Chile este accesibil în cele două universități particulare și finanțate din fonduri publice.

Programe de Licență de Top în Științe agricole în Chile 2021

1 Rezultate din Științe agricole, Chile Filter

Tehnica agricola

Duoc UC
Licenţă
Feb 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
Spaniolă
Campus

Acești profesioniști sunt instruiți pentru a acționa în calitate de administratori de terenuri care lucrează în gestionarea terenurilor și societățile agricole; în calitate de ...

Citeste mai mult