$close

Filtre

Vezi rezultatele

Program de Licență în Științe alimentare 2022

De obicei, diplomele de licență sunt disponibile studenților care au absolvit o învățământ secundar sau au obținut certificarea echivalentă. În funcție de cerințele universității, este posibil ca studenții să fie nevoiți să completeze una sau mai multe examene de admitere pentru a obține admiterea. Ce este un licență în științele alimentare? Științele științei în do… Citeste mai mult

De obicei, diplomele de licență sunt disponibile studenților care au absolvit o învățământ secundar sau au obținut certificarea echivalentă. În funcție de cerințele universității, este posibil ca studenții să fie nevoiți să completeze una sau mai multe examene de admitere pentru a obține admiterea.

Ce este un licență în științele alimentare? Științele științei în domeniul alimentar echilibrează învățarea în laborator cu învățarea cursurilor și acoperă o gamă largă de științe legate de alimente. Cursurile de biologie, chimie și microbiologie sunt premise comune pentru multe dintre competențele de bază necesare acestui tip de grad, cum ar fi compoziția alimentelor, chimia alimentelor și microbiologia alimentelor. Folosind analiza, învățarea teoretică și practica practică, studenții care studiază științele alimentare urmăresc crearea și dezvoltarea de produse alimentare de la început în laboratoarele de cercetare până la produsul final disponibil pe piața deschisă.

Printre multe alte competențe, capacitatea de a analiza produsele alimentare și de a folosi tehnologii de procesare a alimentelor poate stabili absolvenți cu o licență în științele alimentare, în afară de concurență. Competențele suplimentare în gândirea critică, organizarea și dezvoltarea produselor pot, de asemenea, să permită elevilor să ducă o viață mai productivă.

Multe universități percepe o oră de credit și, astfel, costul total al gradului poate depinde de numărul de credite realizate prin absolvire. Pentru a afla mai multe și pentru a afla mai multe despre eventualele taxe suplimentare, accesați programele prospective pentru informații.

Știința alimentară oferă adesea un câmp bogat și fertil de perspective. Pe lângă faptul că lucrează ca cercetători în domeniul științei alimentelor, absolvenții pot găsi locuri de muncă în cadrul pozițiilor tehnice la fiecare varietate de fabrici de alimente, ferme comerciale și ferme. În domeniul producției alimentare, studenții dețin, de obicei, funcții ca specialiști în asigurarea calității, dezvoltatori de produse sau ingineri alimentari. Alte căi de oportunitate pot include cercetarea senzorială, dezvoltarea cosmeticelor și conservarea mediului.

Multe clase luate în exercitarea unei licențe în științe alimentare necesită o componentă de laborator și trebuie să fie luate într-o locație campus, deși unele programe pot permite studenților să îndeplinească cursuri prealabile sau de bază on-line. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
HAS University of Applied Sciences
Hertogenbosch, Ţările de Jos

Lumea se confruntă cu o imensă provocare - hrănirea mai multor oameni într-o lume în schimbare rapidă. Doriți să faceți parte din soluție? Apoi, cel mai bine vă alăturați Inte ... +

Lumea se confruntă cu o imensă provocare - hrănirea mai multor oameni într-o lume în schimbare rapidă. Doriți să faceți parte din soluție? Apoi, cel mai bine vă alăturați International Food & Agribusiness! -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Engleză
29 Aug 2022
01 Mai 2022
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 
UniLaSalle
Mont-Saint-Aignan, Franţa

Primul program integrat BSc & MSc - Master in Inginerie în domeniul agriculturii durabile internaționale și ingineriei alimentare în Franța - 100% în engleză.

Primul program integrat BSc & MSc - Master in Inginerie în domeniul agriculturii durabile internaționale și ingineriei alimentare în Franța - 100% în engleză. -
BSc
Normă întreagă
3 - 5 ani
Engleză
Campus
 
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai, Emiratele Arabe Unite

Alimente

BSc
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Campus
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră.
Ho Chi Minh City University of Technology
Orașul Ho Chi Minh, Vietnam

Elevii interesați de producția, prelucrarea, ambalarea, siguranța și / sau transportul alimentării mondiale în lume ar fi interesați de specializarea Food Engineering.

Elevii interesați de producția, prelucrarea, ambalarea, siguranța și / sau transportul alimentării mondiale în lume ar fi interesați de specializarea Food Engineering. -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Sept 2022
Campus
 
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Letonia

Scopul programului de studii universitare de licență este pregătirea unui specialist competitiv și cu cunoștințe în producția, calitatea și inovația alimentelor, care este cap ... +

Scopul programului de studii universitare de licență este pregătirea unui specialist competitiv și cu cunoștințe în producția, calitatea și inovația alimentelor, care este capabil să organizeze managementul calității și dezvoltarea inovațiilor în companiile alimentare, să efectueze cercetări creative și să formeze baza pentru studii suplimentare în învățământul superior. -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Sept 2022
01 Iul 2022
Campus
 
Selinus University of Science and Literature – Bachelor Programs
Bologna, Italia +1 Mai mult

Scopul final al Food Science este de a oferi populației lumii alimente sigure, hrănitoare, plăcute și accesibile. Atingerea acestui obiectiv necesită prelucrarea, ambalarea, d ... +

Scopul final al Food Science este de a oferi populației lumii alimente sigure, hrănitoare, plăcute și accesibile. Atingerea acestui obiectiv necesită prelucrarea, ambalarea, distribuția și evaluarea alimentelor. Acesta implică multe discipline și folosește principiile biologiei, microbiologiei, chimiei, biochimiei, nutriției, fizicii și ingineriei pentru a rezolva problemele practice legate de industria alimentară. Oamenii de știință din domeniul alimentar au fost printre primii care au lucrat cu biotehnologia. -
BSc
Normă întreagă
Engleză, Italiană
Online
 
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Seinäjoki, Finlanda

Ca inginer agroalimentar, veți obține o înțelegere holistică a sistemelor alimentare. În studiile dvs., puteți urmări producția de alimente de la „câmp la furculiță”. Veți înț ... +

Ca inginer agroalimentar, veți obține o înțelegere holistică a sistemelor alimentare. În studiile dvs., puteți urmări producția de alimente de la „câmp la furculiță”. Veți înțelege prelucrarea alimentelor din multe perspective și pentru diferite materii prime, cum ar fi legumele, cerealele, băuturile, precum și produsele lactate și din carne. Veți obține o bază bună pentru a lucra în diverse poziții în domeniul agroalimentar, cum ar fi în producție, controlul calității, cercetare și dezvoltare, în poziții de conducere, în vânzări și marketing sau chiar ca fondator al unei companii. De asemenea, SeAMK multidisciplinar și internațional oferă studenților din ingineria agroalimentară posibilitatea de a-și extinde abilitățile către industria agroalimentară internațională. -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Aug 2022
08 Apr 2022
Campus
 
Technion International
Shantou, China

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vie ... +

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vieții. Programul BFE formează ingineri în două domenii: biotehnologie și alimente. Programul oferă o combinație unică între inginerie, tehnologie și domenii ale științelor naturale și ale vieții, în special, biotehnologie. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
The University of Tennessee Knoxville
Knoxville, Statele Unite ale Americii

Din 1972, Departamentul de Știința Alimentelor a fost un lider în contribuția la calitatea alimentelor, siguranța, comercializarea și disponibilitatea prin excelență în predar ... +

Din 1972, Departamentul de Știința Alimentelor a fost un lider în contribuția la calitatea alimentelor, siguranța, comercializarea și disponibilitatea prin excelență în predare, cercetare și extindere. Programele noastre universitare și postuniversitare recunoscute la nivel național pregătesc studenții pentru cariere interesante și satisfăcătoare în industrie, guvern și universități. Vă invităm să explorați site-ul nostru și să aflați despre programul de știință alimentară de la Universitatea din Tennessee. Știința alimentară este un domeniu multidisciplinar interesant, cu scopul de a îmbunătăți calitatea, siguranța și nutriția aprovizionării cu alimente din lume. Suntem mai mult decât mâncare; studiem întregul proces, de la proiectare la digestie și totul între ele. Aici, la UT, veți afla cum ajunge mâncarea la magazinul alimentar local. Programul nostru este mai mult decât învățarea prin prelegere. Veți petrece ore întregi în laboratoare învățând calitățile și compoziția alimentelor. Dacă sunteți interesat de reacțiile chimice, de a înțelege cum să preveniți rechemarea alimentelor sau de a oferi asistență medicală unui pacient, veți părăsi UT pregătit pentru a vă duce cariera la nivelul următor. Opțiuni de diplomă Studenții care se specializează în știința alimentelor își petrec primii doi ani dezvoltând cunoștințe științifice și generale necesare pentru cursurile de divizie superioară. Cursurile de știință necesare includ biologie, chimie, matematică, microbiologie, nutriție și fizică. Contextul general este oferit de cursurile necesare pentru VolCore și un curs introductiv de știință alimentară. La nivelul diviziei superioare, studenții urmează cursuri de biochimie, analiză alimentară, chimie alimentară, inginerie alimentară și microbiologie alimentară. Curriculumul nostru flexibil vă permite să vă concentrați studiile academice într-una din cele patru concentrații care vă susțin obiectivele profesionale. Concentrațiile științei alimentare Concentrarea științei Această concentrare vă pregătește pentru o carieră în industria alimentară la nivel local, regional, național sau global. Alte opțiuni de curs includ ambalarea alimentelor, operațiunile de fabricație, chimia alimentelor, microbiologia alimentelor, reglementarea și știința senzorială. Institutul Tehnologilor Alimentari (IFT) aprobă această concentrare și cursurile sale. Concentrare pre-profesională Studenții interesați de o carieră în domeniul sănătății, cum ar fi stomatologia, medicina, farmacia sau îngrijirea veterinară, ar trebui să declare această concentrare. Veți lua cursurile necesare pentru admiterea într-o școală profesională, în plus față de cerințele de bază ale cursului pentru o diplomă de licență în științe alimentare. Concentrație pre-profesională 3 + 1 Similar concentrării noastre pre-profesionale, Pre-Professional 3 + 1 se adresează studenților care sunt admiși la Universitatea din Tennessee Health Science Center (UTHSC) din Memphis sau la Universitatea din Tennessee College of Veterinary Medicine (UTCVM) înainte de finalizare a unei licențe. Veți primi credit pentru ultimele 30 de ore de cursuri universitare la finalizarea cu succes a primului an la UTHSC sau UTCVM. BS / MS de cinci ani Tennessee oferă un program combinat accelerat de cinci ani de licență / masterat care vă va permite să numărați 9 ore de credit absolvent atât pentru licență, cât și pentru masterat în științe alimentare. -
BSc
Normă întreagă
8 semestre
Engleză
Ian 2022
Campus
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Republica Cehă

Programul de studii de licență Siguranța și calitatea alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelului actual al științei și n ... +

Programul de studii de licență Siguranța și calitatea alimentelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelului actual al științei și nevoilor de practică din Europa. Studiul conține cunoștințe teoretice și permite dobândirea abilităților practice necesare pentru îndeplinirea profesiei, inclusiv angajarea în activități creative și, de asemenea, pregătește studenții pentru studiu într-un program de masterat. -
Licenţă
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Sept 2022
Campus
 
New Mexico State University
Las Cruces, Statele Unite ale Americii

Știința alimentelor este utilizarea ingineriei, a științelor biologice și fizice pentru a studia natura, deteriorarea, procesarea și îmbunătățirea alimentelor pentru consumato ... +

Știința alimentelor este utilizarea ingineriei, a științelor biologice și fizice pentru a studia natura, deteriorarea, procesarea și îmbunătățirea alimentelor pentru consumatori. Tehnologia alimentară este aplicarea științei alimentelor la selectarea, conservarea, ambalarea, procesarea, distribuția și utilizarea alimentelor sigure, hrănitoare și sănătoase. -
BSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Ian 2022
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 
Massey University
Auckland, Noua Zeelandă +1 Mai mult

Massey University of Bachelor of Technology Food cu onoruri este singurul grad în Australasia, care combină știința alimentelor, inginerie alimentară și afaceri alimentare. 75 ... +

Massey University of Bachelor of Technology Food cu onoruri este singurul grad în Australasia, care combină știința alimentelor, inginerie alimentară și afaceri alimentare. 75% dintre absolvenții noștri au locuri de muncă în termen de șase luni de la absolvire. -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong

Acest program își propune să echipeze absolvenți cu cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniul științei și siguranței alimentelor (cum ar fi chimia alimentelor, șt ... +

Acest program își propune să echipeze absolvenți cu cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniul științei și siguranței alimentelor (cum ar fi chimia alimentelor, știința nutrițională, microbiologia, ingineria alimentară, managementul siguranței alimentare) care pot lucra în industria alimentară și pot promova siguranța alimentelor în societate. Acestea i-ar putea ajuta să se descurce eficient în industria alimentară, nutriție și de catering și să rezolve problemele legate de știința și siguranța alimentelor. De asemenea, va oferi studenților cu abilități de management generice să funcționeze eficient ca supervizori și manageri pe măsură ce progresează în carieră. -
BSc
Normă întreagă
2 - 4 ani
Engleză
Campus
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Ţările de Jos

Sunteți o persoană inovatoare, entuziastă și cu afaceri, cu o pasiune pentru siguranța alimentară și inovația alimentară? Sunteți interesat de un studiu de licență cu o aborda ... +

Sunteți o persoană inovatoare, entuziastă și cu afaceri, cu o pasiune pentru siguranța alimentară și inovația alimentară? Sunteți interesat de un studiu de licență cu o abordare practică? Studiază tehnologia alimentară (BSc) la Van Hall Larenstein din Olanda. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Sept 2022
01 Aug 2022
Campus
 
University of Parma
Parma, Italia

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințe de bază și practice bune în principalele sectoare ale științei și te ... +

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințe de bază și practice bune în principalele sectoare ale științei și tehnologiei alimentelor. -
Licenţă
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online