close

Filtre

Vezi rezultatele

Program de Licență în Științe alimentare 2021

De obicei, diplomele de licență sunt disponibile studenților care au absolvit o învățământ secundar sau au obținut certificarea echivalentă. În funcție de cerințele universității, este posibil ca studenții să fie nevoiți să completeze una sau mai multe examene de admitere pentru a obține admiterea. Ce este un licență în științele alimentare? Științele științei în do… Citeste mai mult

De obicei, diplomele de licență sunt disponibile studenților care au absolvit o învățământ secundar sau au obținut certificarea echivalentă. În funcție de cerințele universității, este posibil ca studenții să fie nevoiți să completeze una sau mai multe examene de admitere pentru a obține admiterea.

Ce este un licență în științele alimentare? Științele științei în domeniul alimentar echilibrează învățarea în laborator cu învățarea cursurilor și acoperă o gamă largă de științe legate de alimente. Cursurile de biologie, chimie și microbiologie sunt premise comune pentru multe dintre competențele de bază necesare acestui tip de grad, cum ar fi compoziția alimentelor, chimia alimentelor și microbiologia alimentelor. Folosind analiza, învățarea teoretică și practica practică, studenții care studiază științele alimentare urmăresc crearea și dezvoltarea de produse alimentare de la început în laboratoarele de cercetare până la produsul final disponibil pe piața deschisă.

Printre multe alte competențe, capacitatea de a analiza produsele alimentare și de a folosi tehnologii de procesare a alimentelor poate stabili absolvenți cu o licență în științele alimentare, în afară de concurență. Competențele suplimentare în gândirea critică, organizarea și dezvoltarea produselor pot, de asemenea, să permită elevilor să ducă o viață mai productivă.

Multe universități percepe o oră de credit și, astfel, costul total al gradului poate depinde de numărul de credite realizate prin absolvire. Pentru a afla mai multe și pentru a afla mai multe despre eventualele taxe suplimentare, accesați programele prospective pentru informații.

Știința alimentară oferă adesea un câmp bogat și fertil de perspective. Pe lângă faptul că lucrează ca cercetători în domeniul științei alimentelor, absolvenții pot găsi locuri de muncă în cadrul pozițiilor tehnice la fiecare varietate de fabrici de alimente, ferme comerciale și ferme. În domeniul producției alimentare, studenții dețin, de obicei, funcții ca specialiști în asigurarea calității, dezvoltatori de produse sau ingineri alimentari. Alte căi de oportunitate pot include cercetarea senzorială, dezvoltarea cosmeticelor și conservarea mediului.

Multe clase luate în exercitarea unei licențe în științe alimentare necesită o componentă de laborator și trebuie să fie luate într-o locație campus, deși unele programe pot permite studenților să îndeplinească cursuri prealabile sau de bază on-line. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Singidunum University
Belgrad , Serbia +1 Mai mult

Singidunum University este cea mai importantă instituție de învățământ superior din regiune de educare a experților în turism și ospitalitate. Studiile pe patru ani de la Facu ... +

Singidunum University este cea mai importantă instituție de învățământ superior din regiune de educare a experților în turism și ospitalitate. Studiile pe patru ani de la Facultatea de Turism și Managementul Ospitalității sunt concepute astfel încât să răspundă nevoilor celor care au decis să urmeze o carieră de succes în industria turismului - în prezent cea mai răspândită și cea mai rapidă industrie din lume. -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Engleză, Sârb
Campus
 
UniLaSalle
Mont-Saint-Aignan , Franţa

Primul program integrat BSc & MSc - Master in Inginerie în domeniul agriculturii durabile internaționale și ingineriei alimentare în Franța - 100% în engleză.

Primul program integrat BSc & MSc - Master in Inginerie în domeniul agriculturii durabile internaționale și ingineriei alimentare în Franța - 100% în engleză. -
BSc
Normă întreagă
3 - 5 ani
Engleză
Campus
 
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava , Letonia

Scopul programului de studii universitare de licență este pregătirea unui specialist competitiv și cu cunoștințe în producția, calitatea și inovația alimentelor, care este cap ... +

Scopul programului de studii universitare de licență este pregătirea unui specialist competitiv și cu cunoștințe în producția, calitatea și inovația alimentelor, care este capabil să organizeze managementul calității și dezvoltarea inovațiilor în companiile alimentare, să efectueze cercetări creative și să formeze baza pentru studii suplimentare în învățământul superior. -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră
IPB University
Dramaga , Indonezia

Programul de tehnologie alimentară (FTP) la Departamentul de Știință și Tehnologie a Alimentelor, Facultatea de Inginerie și Tehnologie Agricolă, Universitatea Agricolă Bogor ... +

Programul de tehnologie alimentară (FTP) la Departamentul de Știință și Tehnologie a Alimentelor, Facultatea de Inginerie și Tehnologie Agricolă, Universitatea Agricolă Bogor (IPB) este un program de educație universitară care se concentrează să producă absolvenți care au competențe în procesarea materialelor alimentare în condiții de siguranță, produse alimentare de calitate și sănătoase la scară industrială. -
Licenţă
Normă întreagă
8 semestre
Engleză
Campus
 
HAS University of Applied Sciences
Hertogenbosch , Ţările de Jos

Lumea se confruntă cu o imensă provocare - hrănirea mai multor oameni într-o lume în schimbare rapidă. Doriți să faceți parte din soluție? Apoi, cel mai bine vă alăturați Inte ... +

Lumea se confruntă cu o imensă provocare - hrănirea mai multor oameni într-o lume în schimbare rapidă. Doriți să faceți parte din soluție? Apoi, cel mai bine vă alăturați International Food & Agribusiness! -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Sept 2021
01 May 2021
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai , Emiratele Arabe Unite

Alimente

BSc
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Campus
 
Technion International
Shantou , China

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vie ... +

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vieții. Programul BFE formează ingineri în două domenii: biotehnologie și alimente. Programul oferă o combinație unică între inginerie, tehnologie și domenii ale științelor naturale și ale vieții, în special, biotehnologie. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong

Acest program își propune să echipeze absolvenți cu cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniul științei și siguranței alimentelor (cum ar fi chimia alimentelor, șt ... +

Acest program își propune să echipeze absolvenți cu cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniul științei și siguranței alimentelor (cum ar fi chimia alimentelor, știința nutrițională, microbiologia, ingineria alimentară, managementul siguranței alimentare) care pot lucra în industria alimentară și pot promova siguranța alimentelor în societate. Acestea i-ar putea ajuta să se descurce eficient în industria alimentară, nutriție și de catering și să rezolve problemele legate de știința și siguranța alimentelor. De asemenea, va oferi studenților cu abilități de management generice să funcționeze eficient ca supervizori și manageri pe măsură ce progresează în carieră. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Sept 2021
15 Iul 2021
Campus
 
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain , Emiratele Arabe Unite

Știința alimentelor este preocupată de aplicarea științei și tehnologiei la fabricarea, producția, procesarea, ambalarea și distribuirea alimentelor nutritive sigure și de îna ... +

Știința alimentelor este preocupată de aplicarea științei și tehnologiei la fabricarea, producția, procesarea, ambalarea și distribuirea alimentelor nutritive sigure și de înaltă calitate. Programul de licență în știința alimentelor este acreditat de Institutul Tehnologilor Alimentari (IFT), SUA. Studenții care se înscriu la acest program vor urma o pregătire profesională în cele cinci discipline de bază ale Științei Alimentelor: Chimie și analiză a alimentelor, Siguranța alimentelor și microbiologia, Prelucrarea și Ingineria alimentelor, Știința alimentară aplicată și abilitățile de succes. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
10 Ian 2021
Campus
 
Massey University
Auckland , Noua Zeelandă +1 Mai mult

Massey University of Bachelor of Technology Food cu onoruri este singurul grad în Australasia, care combină știința alimentelor, inginerie alimentară și afaceri alimentare. 75 ... +

Massey University of Bachelor of Technology Food cu onoruri este singurul grad în Australasia, care combină știința alimentelor, inginerie alimentară și afaceri alimentare. 75% dintre absolvenții noștri au locuri de muncă în termen de șase luni de la absolvire. -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp , Ţările de Jos

Sunteți o persoană inovatoare, entuziastă și cu afaceri, cu o pasiune pentru siguranța alimentară și inovația alimentară? Sunteți interesat de un studiu de licență cu o aborda ... +

Sunteți o persoană inovatoare, entuziastă și cu afaceri, cu o pasiune pentru siguranța alimentară și inovația alimentară? Sunteți interesat de un studiu de licență cu o abordare practică? Studiază tehnologia alimentară (BSc) la Van Hall Larenstein din Olanda. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
Ho Chi Minh City University of Technology
Orașul Ho Chi Minh , Vietnam

Studenții interesați în producția, prelucrarea, ambalarea, siguranța și / sau transportul de aprovizionare cu alimente din lume ar fi interesat de specializarea Ingineria Alim ... +

Studenții interesați în producția, prelucrarea, ambalarea, siguranța și / sau transportul de aprovizionare cu alimente din lume ar fi interesat de specializarea Ingineria Alimentelor. -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
University of Saskatchewan
Saskatoon , Canada

Veți învăța natura chimică și fizică a alimentelor, cauzele deteriorării alimentelor, baza siguranței alimentare și principiile procesării, conservării și ambalării produselor ... +

Veți învăța natura chimică și fizică a alimentelor, cauzele deteriorării alimentelor, baza siguranței alimentare și principiile procesării, conservării și ambalării produselor alimentare. Veți examina ce se întâmplă pentru a satisface cererea consumatorilor de alimentație, problemele de dezbatere a aditivilor alimentari față de alimentele naturale, pentru a afla despre toxinele naturale și pentru a cerceta noi metode de detectare a alimentelor nesigure sau nesănătoase. -
BSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Campus
Online
 
University of Parma
Parma , Italia

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințe de bază și practice bune în principalele sectoare ale științei și te ... +

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințe de bază și practice bune în principalele sectoare ale științei și tehnologiei alimentelor. -
Licenţă
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Oct 2021
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
Paris , Franţa

Cu licența în Arte culinare, alegeți o cale educațională de excelență și dobândiți în 3 ani competențele culinare necesare și competențele manageriale necesare pentru a reuși ... +

Cu licența în Arte culinare, alegeți o cale educațională de excelență și dobândiți în 3 ani competențele culinare necesare și competențele manageriale necesare pentru a reuși ca bucătar și / sau manager în industria internațională de restaurante sau pentru a vă deschide propria unitate . -
Licenţă
Normă întreagă
3 ani
Engleză, Limba franceza
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici