close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență în Științe alimentare în Asia 2021

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe. Științe alimentare se concentrează pe studiul de produse alimentare, cu accent pe crearea de surse de… Citeste mai mult

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

Științe alimentare se concentrează pe studiul de produse alimentare, cu accent pe crearea de surse de alimentare sigure, durabile și sigure. Înțelegerea științelor alimentelor poate duce la descoperiri importante în tehnologia alimentară, precum și producția și întreținerea unei aprovizionare cu alimente sănătoase.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Caută Programe de Licență în Științe alimentare în Asia 2021

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
IPB University
Dramaga , Indonezia

Programul de tehnologie alimentară (FTP) la Departamentul de Știință și Tehnologie a Alimentelor, Facultatea de Inginerie și Tehnologie Agricolă, Universitatea Agricolă Bogor ... +

Programul de tehnologie alimentară (FTP) la Departamentul de Știință și Tehnologie a Alimentelor, Facultatea de Inginerie și Tehnologie Agricolă, Universitatea Agricolă Bogor (IPB) este un program de educație universitară care se concentrează să producă absolvenți care au competențe în procesarea materialelor alimentare în condiții de siguranță, produse alimentare de calitate și sănătoase la scară industrială. -
Licenţă
Normă întreagă
8 semestre
Engleză
Campus
 
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai , Emiratele Arabe Unite

Alimente

BSc
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Campus
 
Technion International
Shantou , China

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vie ... +

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vieții. Programul BFE formează ingineri în două domenii: biotehnologie și alimente. Programul oferă o combinație unică între inginerie, tehnologie și domenii ale științelor naturale și ale vieții, în special, biotehnologie. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong

Acest program își propune să echipeze absolvenți cu cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniul științei și siguranței alimentelor (cum ar fi chimia alimentelor, șt ... +

Acest program își propune să echipeze absolvenți cu cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniul științei și siguranței alimentelor (cum ar fi chimia alimentelor, știința nutrițională, microbiologia, ingineria alimentară, managementul siguranței alimentare) care pot lucra în industria alimentară și pot promova siguranța alimentelor în societate. Acestea i-ar putea ajuta să se descurce eficient în industria alimentară, nutriție și de catering și să rezolve problemele legate de știința și siguranța alimentelor. De asemenea, va oferi studenților cu abilități de management generice să funcționeze eficient ca supervizori și manageri pe măsură ce progresează în carieră. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Sept 2021
15 Iul 2021
Campus
 
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain , Emiratele Arabe Unite

Știința alimentelor este preocupată de aplicarea științei și tehnologiei la fabricarea, producția, procesarea, ambalarea și distribuirea alimentelor nutritive sigure și de îna ... +

Știința alimentelor este preocupată de aplicarea științei și tehnologiei la fabricarea, producția, procesarea, ambalarea și distribuirea alimentelor nutritive sigure și de înaltă calitate. Programul de licență în știința alimentelor este acreditat de Institutul Tehnologilor Alimentari (IFT), SUA. Studenții care se înscriu la acest program vor urma o pregătire profesională în cele cinci discipline de bază ale Științei Alimentelor: Chimie și analiză a alimentelor, Siguranța alimentelor și microbiologia, Prelucrarea și Ingineria alimentelor, Știința alimentară aplicată și abilitățile de succes. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
10 Ian 2021
Campus
 
Ho Chi Minh City University of Technology
Orașul Ho Chi Minh , Vietnam

Studenții interesați în producția, prelucrarea, ambalarea, siguranța și / sau transportul de aprovizionare cu alimente din lume ar fi interesat de specializarea Ingineria Alim ... +

Studenții interesați în producția, prelucrarea, ambalarea, siguranța și / sau transportul de aprovizionare cu alimente din lume ar fi interesat de specializarea Ingineria Alimentelor. -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
China Pharmaceutical University
Shanghai , China +1 Mai mult

Obiectiv: Acest program oferă studii de teorii și abilități experimentale în domenii cum ar fi chimie, farmacie, Știința și Ingineria Alimentelor, siguranța și igiena alimente ... +

Obiectiv: Acest program oferă studii de teorii și abilități experimentale în domenii cum ar fi chimie, farmacie, Știința și Ingineria Alimentelor, siguranța și igiena alimentelor, calitatea alimentelor -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Campus
 
Mahidol University International College
Bangkok , Thailanda

Food Science and Technology presupune aplicarea de o varietate de discipline științifice de fabricare a produselor alimentare, care este producția de masă de produse alimentar ... +

Food Science and Technology presupune aplicarea de o varietate de discipline științifice de fabricare a produselor alimentare, care este producția de masă de produse alimentare din animale prime și materiale vegetale -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Iun 2021
Campus
 
Universiti Putra Malaysia
Shah Alam , Malaysia

Programul va produce absolvenți care au cunoștințe, calificare și viabilitate în activitatea de lucru pentru o varietate de sectoare de ocupare a forței de muncă implicate în ... +

Programul va produce absolvenți care au cunoștințe, calificare și viabilitate în activitatea de lucru pentru o varietate de sectoare de ocupare a forței de muncă implicate în producția și prelucrarea alimentelor, controlul calității alimentelor, dezvoltarea produselor, cercetare și management. -
Licenţă
Normă întreagă
8 semestre
Engleză
Campus
 
Lebanese International University
Beirut , Liban

Programul dezvoltă abilitățile necesare și baza de cunoștințe pentru a ajuta la gestionarea și asigurarea meselor printr-un serviciu de alimente instituțional.

Programul dezvoltă abilitățile necesare și baza de cunoștințe pentru a ajuta la gestionarea și asigurarea meselor printr-un serviciu de alimente instituțional. -
BA
Normă întreagă
3 ani
Campus
 
Sharda University
Mai mare Noida , India

Cursul a fost conceput pentru a avea cunoștințe aprofundate și înțelegerea subiectului cu flexibilitate și opțiuni ...

Cursul a fost conceput pentru a avea cunoștințe aprofundate și înțelegerea subiectului cu flexibilitate și opțiuni ... -
BSc
Normă întreagă
2 semestre
Engleză
Campus
 
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Bandung , Indonezia +1 Mai mult

Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea n ... +

Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea nutritivă, produse alimentare trebuie să fie atât de produs în condiții de siguranță și în condiții de siguranță livrate la consumator. Acest lucru necesită tehnologii de prelucrare pentru a transforma materiile prime în produse alimentare, precum și a tehnologiilor de conservare a crește termenul de valabilitate al produselor alimentare ... -
Licenţă
Normă întreagă
3 - 4 ani
Engleză
Iul 2021
Campus
 
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Bandung , Indonezia +1 Mai mult

Politica de alimente de guvernul indonezian este îndreptată pentru a obține suveranitatea alimentară și să se concentreze asupra - între altele - creșterea disponibilității pr ... +

Politica de alimente de guvernul indonezian este îndreptată pentru a obține suveranitatea alimentară și să se concentreze asupra - între altele - creșterea disponibilității produselor alimentare, distribuirea de alimente de calitate, îmbunătățirea accesibilității produselor alimentare, precum și îmbunătățirea calității consumul de alimente și nutriție. Alimente trebuie să fie disponibile în cantitate adecvată, în condiții de siguranță, nutritive, în bună calitate și la prețuri accesibile de către comunitatea pentru a îndeplini cerințele nutriționale de viață sănătoasă și prosperă. La ... -
Licenţă
Normă întreagă
3 - 4 ani
Engleză
Iul 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici