close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență în Științe alimentare în Canada 2021

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris. Științele alimentației oferă cunoștințe importante despre resursele nutritionale, prin aplicarea principiilor științifice la crea… Citeste mai mult

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

Științele alimentației oferă cunoștințe importante despre resursele nutritionale, prin aplicarea principiilor științifice la crearea, dezvoltarea și întreținerea surselor de alimente. Indivizii care studiază știința alimentară pot alege să lucreze ca dezvoltatorii de produs alimentar, specialiști de control al calității, sau în calitate de reprezentanți de vânzări pentru întreprinderile din industria alimentară și a tehnologiei alimentare.

Canadienii o mare importanță pe învățare, și-au dezvoltat un sistem de învățământ de prim rang, cu standarde ridicate. Nu numai Canada oferă un mediu sigur, curat, dar a fost constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a trăi în ceea ce privește calitatea vieții de ONU.

Programe de Licență de Top în Științe alimentare în Canada 2021

Citește mai puţin
Domenii de studiu conexe
arrow_drop_up arrow_drop_down
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
University of Saskatchewan
Saskatoon , Canada

Veți învăța natura chimică și fizică a alimentelor, cauzele deteriorării alimentelor, baza siguranței alimentare și principiile procesării, conservării și ambalării produselor ... +

Veți învăța natura chimică și fizică a alimentelor, cauzele deteriorării alimentelor, baza siguranței alimentare și principiile procesării, conservării și ambalării produselor alimentare. Veți examina ce se întâmplă pentru a satisface cererea consumatorilor de alimentație, problemele de dezbatere a aditivilor alimentari față de alimentele naturale, pentru a afla despre toxinele naturale și pentru a cerceta noi metode de detectare a alimentelor nesigure sau nesănătoase. -
BSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 ani
Engleză
Campus
Online
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere , Ţările de Jos +2 Mai mult

Aeres Universitatea de Stiinte Aplicate ofera un program de studii pentru studenții interesați de o carieră într-una dintre următoarele profiluri profesionale:

Aeres Universitatea de Stiinte Aplicate ofera un program de studii pentru studenții interesați de o carieră într-una dintre următoarele profiluri profesionale: -
Licenţă
Normă întreagă
Engleză
Sept 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici