BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Științe alimentare în Franţa 2021

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

Științele alimentației este un domeniu de studiu, care se concentrează asupra compoziției biologice a produselor alimentare, precum și procesele chimice necesare pentru a crea produse alimentare. Prin invatarea despre științele alimentelor, indivizii pot fi preparate pentru a crea produse alimentare sigure și nutritive, care pot fi livrate în condiții de siguranță în întreaga lume.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Programe de Licență de Top în Științe alimentare în Franţa 2021

2 Rezultate din Științe alimentare, Franţa Filter

Licență + Master în Agro-Industrie Durabilă Internațională și Inginerie Alimentară

UniLaSalle
BSc
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;5 ani
Engleză
Campus

Primul program integrat BSc & MSc - Master in Inginerie în domeniul agriculturii durabile internaționale și ingineriei alimentare în Franța - 100% în engleză.

Citeste mai mult

Licențiat în Arte culinare

Ecole Ducasse - Paris Campus
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Limba franceza
Campus

Cu licența în Arte culinare, alegeți o cale educațională de excelență și dobândiți în 3 ani competențele culinare necesare și competențele manageriale necesare pentru a reuși ...

Citeste mai mult