close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență în Științe alimentare 2021 în Statele Unite ale Bandung în Indonezia

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.În programele de stiinta alimentelor elevii să învețe principiile științifice din spatele prelucrare… Citeste mai mult

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

În programele de stiinta alimentelor elevii să învețe principiile științifice din spatele prelucrare a produselor alimentare, depozitarea, ambalarea și distribuția. Ei studiază nutriția umană, chimie alimentară, microbiologie, precum și sănătatea și siguranța oamenilor.

Indonezia, oficial Republica Indonezia, este o țară în Asia de Sud-Est și Oceania.Indonezia este un arhipelag care cuprinde aproximativ 17508 de insule

Pentru cei care sunt interesați de studierea în subiecte precum istoria și Inginerie Bandung este cel mai bun loc pentru a studia. Bandung are unele dintre cele mai bune universități din Indonezia, cum ar fi Institutul Teknologi Bandung în Bandung. Mai mult decât atât, acest loc este liniștit și ideal pentru a trăi.

Solicită Informații Studii Universitare în Științe alimentare în Statele Unite ale Bandung în Indonezia 2021

Citește mai puţin
Domenii de studiu conexe
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Bandung , Indonezia +1 Mai mult

Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea n ... +

Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea nutritivă, produse alimentare trebuie să fie atât de produs în condiții de siguranță și în condiții de siguranță livrate la consumator. Acest lucru necesită tehnologii de prelucrare pentru a transforma materiile prime în produse alimentare, precum și a tehnologiilor de conservare a crește termenul de valabilitate al produselor alimentare ... -
Licenţă
Normă întreagă
3 - 4 ani
Engleză
Iul 2021
Campus
 
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Bandung , Indonezia +1 Mai mult

Politica de alimente de guvernul indonezian este îndreptată pentru a obține suveranitatea alimentară și să se concentreze asupra - între altele - creșterea disponibilității pr ... +

Politica de alimente de guvernul indonezian este îndreptată pentru a obține suveranitatea alimentară și să se concentreze asupra - între altele - creșterea disponibilității produselor alimentare, distribuirea de alimente de calitate, îmbunătățirea accesibilității produselor alimentare, precum și îmbunătățirea calității consumul de alimente și nutriție. Alimente trebuie să fie disponibile în cantitate adecvată, în condiții de siguranță, nutritive, în bună calitate și la prețuri accesibile de către comunitatea pentru a îndeplini cerințele nutriționale de viață sănătoasă și prosperă. La ... -
Licenţă
Normă întreagă
3 - 4 ani
Engleză
Iul 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici