BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Științe alimentare in Italia 2021

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

Științele alimentației este un domeniu de studiu, care se concentrează asupra compoziției biologice a produselor alimentare, precum și procesele chimice necesare pentru a crea produse alimentare. Prin invatarea despre științele alimentelor, indivizii pot fi preparate pentru a crea produse alimentare sigure și nutritive, care pot fi livrate în condiții de siguranță în întreaga lume.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Programe de Licență de Top în Științe alimentare in Italia 2021

1 Rezultate din Științe alimentare, Italia Filter

Licențiat în știința și tehnologia alimentară

University of Parma
Licenţă
Oct 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințe de bază și practice bune în principalele sectoare ale științei și te ...

Citeste mai mult