close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență în Științe alimentare în Statele Unite ale Americii 2021

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris. Științele alimentației utilizează chimie, microbiologie, inginerie, si biochimie pentru a ajuta la producerea de alimente durabile, h… Citeste mai mult

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

Științele alimentației utilizează chimie, microbiologie, inginerie, si biochimie pentru a ajuta la producerea de alimente durabile, hrănitoare și ușor accesibile. Am studiat științele alimentare pot contribui la realizarea unei mai bune înțelegeri a dezvoltării sistemelor de alimentare și modul de a crea resurse alimentare durabile pentru generațiile viitoare.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Programe de Licență de Top în Științe alimentare în Statele Unite ale Americii 2021

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Florida Agricultural and Mechanical University
Tallahassee, Statele Unite ale Americii

Știința alimentelor atinge viața fiecărei persoane pentru că produsele alimentare sunt esențiale pentru viață. Oamenii de știință alimentară aplică științe precum biologia, ch ... +

Știința alimentelor atinge viața fiecărei persoane pentru că produsele alimentare sunt esențiale pentru viață. Oamenii de știință alimentară aplică științe precum biologia, chimia, fizica, biotehnologia, microbiologia, ingineria și matematica în alimente pentru a se asigura că alimentele consumate sunt sigure și factori precum gustul, valoarea nutrițională și perioada de valabilitate sunt îmbunătățite. -
Licenţă
Engleză
Sept 2021
 
Cincinnati State
Cincinnati, Statele Unite ale Americii

Diploma de licență în științe aplicate în științe culinare și alimentare pregătește studenții să se alăture industriei alimentare ca oameni de știință și tehnologi alimentari ... +

Diploma de licență în științe aplicate în științe culinare și alimentare pregătește studenții să se alăture industriei alimentare ca oameni de știință și tehnologi alimentari de bază sau să intre în domenii profesionale conexe, inclusiv cercetarea și dezvoltarea produselor, controlul calității și siguranța alimentelor, conformitatea cu reglementările, supravegherea producției alimentare , și vânzări de ingrediente de specialitate. În primii doi ani ai programului de licență, studenții se concentrează pe fundamentele artelor culinare. Studenții își dezvoltă abilitățile în laboratoarele culinare și de copt de ultimă generație ale Institutului Culinar Midwest, sub supravegherea membrilor facultății cu expertiză profesională. În al treilea și al patrulea an, studenții își extind abilitățile culinare și științele alimentare. Cursurile de nivel superior includ funcționalitatea ingredientelor alimentare, proiectarea și dezvoltarea produselor alimentare, evaluarea și testarea senzorială, microbiologia alimentelor și alte pregătiri pentru cariere profesionale. Studenții participă la învățarea experiențială prin educație cooperativă în fiecare an al programului de licență. Studenții care doresc să transfere credit în Cincinnati State pentru cursuri culinare finalizate la o altă instituție trebuie să se întâlnească cu președintele programului. Creditul de transfer de curs poate fi limitat, pe baza acreditării programului și a succesului studenților în cursurile culinare anterioare. -
BSc
Engleză
Sept 2021
 
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
Michigan, Statele Unite ale Americii

Știința alimentelor este un domeniu multidisciplinar de programe care aplică chimia, microbiologia, ingineria și nutriția pentru a dezvolta noi produse alimentare și procese p ... +

Știința alimentelor este un domeniu multidisciplinar de programe care aplică chimia, microbiologia, ingineria și nutriția pentru a dezvolta noi produse alimentare și procese pentru a îmbunătăți siguranța și calitatea alimentelor. Diploma de știință alimentară este recunoscută la nivel internațional și este aprobată de Institutul tehnologilor alimentari. Mulți studenți participă la stagii la companii alimentare și industrii conexe. Studenții pot primi credite de curs pentru stagii în timp ce dobândesc o experiență profesională neprețuită. Departamentul pentru Știința Alimentelor și Nutriția Umană are, de asemenea, multe burse disponibile. -
BSc
Engleză
Sept 2021
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră.
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Rexburg, Statele Unite ale Americii

Știința alimentelor folosește principiile științei și ingineriei pentru a studia alimentele, conservarea și prelucrarea acestora.

Știința alimentelor folosește principiile științei și ingineriei pentru a studia alimentele, conservarea și prelucrarea acestora. -
Licenţă
Sept 2021
Campus
 
Purdue University College of Agriculture
West Lafayette, Statele Unite ale Americii

Aflați cum să proiectați și să gestionați o mică întreprindere agricolă. Studiați principiile agriculturii durabile, inclusiv managementul non-chimic al dăunătorilor și solulu ... +

Aflați cum să proiectați și să gestionați o mică întreprindere agricolă. Studiați principiile agriculturii durabile, inclusiv managementul non-chimic al dăunătorilor și solului. Investigați sistemele de agricultură organică, locală și urbană și studiați rezistența sistemului alimentar american. Câștigați experiență practică la noua fermă studențească a Universității Purdue. -
Licenţă
Engleză
Sept 2021
Campus
 
New Mexico State University
Las Cruces, Statele Unite ale Americii

Știința alimentelor este utilizarea ingineriei, a științelor biologice și fizice pentru a studia natura, deteriorarea, procesarea și îmbunătățirea alimentelor pentru consumato ... +

Știința alimentelor este utilizarea ingineriei, a științelor biologice și fizice pentru a studia natura, deteriorarea, procesarea și îmbunătățirea alimentelor pentru consumatori. Tehnologia alimentară este aplicarea științei alimentelor la selectarea, conservarea, ambalarea, procesarea, distribuția și utilizarea alimentelor sigure, hrănitoare și sănătoase. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Aug 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici