BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Științe alimentare 2021 în Statele Unite ale Tallahassee în Statele Unite ale Americii

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Științele alimentației utilizează chimie, microbiologie, inginerie, si biochimie pentru a ajuta la producerea de alimente durabile, hrănitoare și ușor accesibile. Am studiat științele alimentare pot contribui la realizarea unei mai bune înțelegeri a dezvoltării sistemelor de alimentare și modul de a crea resurse alimentare durabile pentru generațiile viitoare.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Tallahassee este una dintre cele mai importante orașe din Florida, și este, de asemenea, de capital. Situat în Panhandle din Florida, Tallahassee este acasa, la unele dintre cele mai universități foarte touted în stat.

Solicită Informații Studii de Licență în Științe alimentare în Statele Unite ale Tallahassee în Statele Unite ale Americii 2021

1 Rezultate din Științe alimentare, Tallahassee Filter

Licențiat în științe alimentare

Florida Agricultural and Mechanical University
Licenţă
Sept 2021
Engleză

Știința alimentelor atinge viața fiecărei persoane pentru că produsele alimentare sunt esențiale pentru viață. Oamenii de știință alimentară aplică științe precum biologia, ch ...

Citeste mai mult