BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Științe alimentare în Statele Unite ale Americii 2021

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

Științele alimentației utilizează chimie, microbiologie, inginerie, si biochimie pentru a ajuta la producerea de alimente durabile, hrănitoare și ușor accesibile. Am studiat științele alimentare pot contribui la realizarea unei mai bune înțelegeri a dezvoltării sistemelor de alimentare și modul de a crea resurse alimentare durabile pentru generațiile viitoare.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Programe de Licență de Top în Științe alimentare în Statele Unite ale Americii 2021

2 Rezultate din Științe alimentare, Statele Unite ale Americii Filter

Știința alimentelor (BS)

Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
BSc
Sept 2021
Engleză

Știința alimentelor este un domeniu multidisciplinar de programe care aplică chimia, microbiologia, ingineria și nutriția pentru a dezvolta noi produse alimentare și procese p ...

Citeste mai mult

Licențiat în științe alimentare

Florida Agricultural and Mechanical University
Licenţă
Sept 2021
Engleză

Știința alimentelor atinge viața fiecărei persoane pentru că produsele alimentare sunt esențiale pentru viață. Oamenii de știință alimentară aplică științe precum biologia, ch ...

Citeste mai mult