$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență în Științe alimentare în Vietnam 2022

O diplomă de licență 's poate duce usi de învățământ, oferă posibilitatea de avansare în carieră, sau pune bazele pentru exercitarea de un grad avansat. Scopul nostru este de a ajuta viitorii studenti naviga în procesul de selectare a programului cu succes. Noi facem lucrurile mai ușor prin raționalizarea căutare. Științele alimentației utilizează chimie, microbiologie, ing… Citeste mai mult

O diplomă de licență 's poate duce usi de învățământ, oferă posibilitatea de avansare în carieră, sau pune bazele pentru exercitarea de un grad avansat. Scopul nostru este de a ajuta viitorii studenti naviga în procesul de selectare a programului cu succes. Noi facem lucrurile mai ușor prin raționalizarea căutare.

Științele alimentației utilizează chimie, microbiologie, inginerie, si biochimie pentru a ajuta la producerea de alimente durabile, hrănitoare și ușor accesibile. Am studiat științele alimentare pot contribui la realizarea unei mai bune înțelegeri a dezvoltării sistemelor de alimentare și modul de a crea resurse alimentare durabile pentru generațiile viitoare.

Vietnam oficial Republica Socialistă Vietnam, este țară estică în Peninsula Indochina din Asia de Sud-Est. În 2011, Vietnam a avut un total de 163 de universități (inclusiv colegii și institute de seniori).

Programe de Licență de Top în Științe alimentare în Vietnam 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Vietnam
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Ho Chi Minh City University of Technology
Orașul Ho Chi Minh, Vietnam

Elevii interesați de producția, prelucrarea, ambalarea, siguranța și / sau transportul alimentării mondiale în lume ar fi interesați de specializarea Food Engineering.

Elevii interesați de producția, prelucrarea, ambalarea, siguranța și / sau transportul alimentării mondiale în lume ar fi interesați de specializarea Food Engineering. -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Sept 2022
Campus