BACHELORSTUDIES

Program de Licență în Științe alimentare 2021

De obicei, diplomele de licență sunt disponibile studenților care au absolvit o învățământ secundar sau au obținut certificarea echivalentă. În funcție de cerințele universității, este posibil ca studenții să fie nevoiți să completeze una sau mai multe examene de admitere pentru a obține admiterea.

Ce este un licență în științele alimentare? Științele științei în domeniul alimentar echilibrează învățarea în laborator cu învățarea cursurilor și acoperă o gamă largă de științe legate de alimente. Cursurile de biologie, chimie și microbiologie sunt premise comune pentru multe dintre competențele de bază necesare acestui tip de grad, cum ar fi compoziția alimentelor, chimia alimentelor și microbiologia alimentelor. Folosind analiza, învățarea teoretică și practica practică, studenții care studiază științele alimentare urmăresc crearea și dezvoltarea de produse alimentare de la început în laboratoarele de cercetare până la produsul final disponibil pe piața deschisă.

Printre multe alte competențe, capacitatea de a analiza produsele alimentare și de a folosi tehnologii de procesare a alimentelor poate stabili absolvenți cu o licență în științele alimentare, în afară de concurență. Competențele suplimentare în gândirea critică, organizarea și dezvoltarea produselor pot, de asemenea, să permită elevilor să ducă o viață mai productivă.

Multe universități percepe o oră de credit și, astfel, costul total al gradului poate depinde de numărul de credite realizate prin absolvire. Pentru a afla mai multe și pentru a afla mai multe despre eventualele taxe suplimentare, accesați programele prospective pentru informații.

Știința alimentară oferă adesea un câmp bogat și fertil de perspective. Pe lângă faptul că lucrează ca cercetători în domeniul științei alimentelor, absolvenții pot găsi locuri de muncă în cadrul pozițiilor tehnice la fiecare varietate de fabrici de alimente, ferme comerciale și ferme. În domeniul producției alimentare, studenții dețin, de obicei, funcții ca specialiști în asigurarea calității, dezvoltatori de produse sau ingineri alimentari. Alte căi de oportunitate pot include cercetarea senzorială, dezvoltarea cosmeticelor și conservarea mediului.

Multe clase luate în exercitarea unei licențe în științe alimentare necesită o componentă de laborator și trebuie să fie luate într-o locație campus, deși unele programe pot permite studenților să îndeplinească cursuri prealabile sau de bază on-line. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

32 Rezultate din Științe alimentare Filter

Licențiat în Turism, Ospitalitate și Economie Alimentară

Singidunum University
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Sârb
Campus

Singidunum University este cea mai importantă instituție de învățământ superior din regiune de educare a experților în turism și ospitalitate. Studiile pe patru ani de la Facu ...

Citeste mai mult

Licență + Master în Agro-Industrie Durabilă Internațională și Inginerie Alimentară

UniLaSalle
BSc
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;5 ani
Engleză
Campus

Primul program integrat BSc & MSc - Master in Inginerie în domeniul agriculturii durabile internaționale și ingineriei alimentare în Franța - 100% în engleză.

Citeste mai mult

Licențiat în calitate și inovații alimentare

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Scopul programului de studii universitare de licență este pregătirea unui specialist competitiv și cu cunoștințe în producția, calitatea și inovația alimentelor, care este cap ...

Citeste mai mult

Licențiat în știință și tehnologie alimentară

IPB University
Licenţă
<
Normă întreagă
<
8 semestre
Engleză
Campus

Programul de tehnologie alimentară (FTP) la Departamentul de Știință și Tehnologie a Alimentelor, Facultatea de Inginerie și Tehnologie Agricolă, Universitatea Agricolă Bogor ...

Citeste mai mult

Licențiat în științe alimentare

Manipal Academy of Higher Education Dubai
BSc
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Alimente

Citeste mai mult

Bachelor International Food & Agribusiness

HAS University of Applied Sciences
Licenţă
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
01 May 2021
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Lumea se confruntă cu o imensă provocare - hrănirea mai multor oameni într-o lume în schimbare rapidă. Doriți să faceți parte din soluție? Apoi, cel mai bine vă alăturați Inte ...

Citeste mai mult

Licență în Biotehnologie și Inginerie Alimentară

Technion International
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vie ...

Citeste mai mult

Bachelor of Science (Onoruri) în știința și siguranța alimentară

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
BSc
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
15 Iul 2021
Engleză
Campus

Acest program își propune să echipeze absolvenți cu cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniul științei și siguranței alimentelor (cum ar fi chimia alimentelor, șt ...

Citeste mai mult

Licențiat în științe alimentare

United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
BSc
10 Ian 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Știința alimentelor este preocupată de aplicarea științei și tehnologiei la fabricarea, producția, procesarea, ambalarea și distribuirea alimentelor nutritive sigure și de îna ...

Citeste mai mult

Licențiat în științe alimentare

University of Saskatchewan
BSc
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
Engleză
Campus
Online

Veți învăța natura chimică și fizică a alimentelor, cauzele deteriorării alimentelor, baza siguranței alimentare și principiile procesării, conservării și ambalării produselor ...

Citeste mai mult

Licențiat în tehnologia alimentară cu onoruri

Massey University
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Massey University of Bachelor of Technology Food cu onoruri este singurul grad în Australasia, care combină știința alimentelor, inginerie alimentară și afaceri alimentare. 75 ...

Citeste mai mult

Licență în inginerie alimentară

Ho Chi Minh City University of Technology
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Studenții interesați în producția, prelucrarea, ambalarea, siguranța și / sau transportul de aprovizionare cu alimente din lume ar fi interesat de specializarea Ingineria Alim ...

Citeste mai mult

Tehnologie alimentară (BSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Sunteți o persoană inovatoare, entuziastă și cu afaceri, cu o pasiune pentru siguranța alimentară și inovația alimentară? Sunteți interesat de un studiu de licență cu o aborda ...

Citeste mai mult

Licențiat în știința și tehnologia alimentară

University of Parma
Licenţă
Oct 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințe de bază și practice bune în principalele sectoare ale științei și te ...

Citeste mai mult

Licențiat în Arte culinare

Ecole Ducasse - Paris Campus
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Limba franceza
Campus

Cu licența în Arte culinare, alegeți o cale educațională de excelență și dobândiți în 3 ani competențele culinare necesare și competențele manageriale necesare pentru a reuși ...

Citeste mai mult