BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Știință moleculară 2021 în Statele Unite ale Michigan în Statele Unite ale Americii

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Absolvenții de o diplomă de licență în științe moleculara va fi capabil de a lucra în diverse domenii. Subiectul se referă la genetica, biologie celulara, biochimie și microbiologie. Supușilor săi variază de la gene care codifică și structura de boli mostenite si de diagnostic medical.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Solicită Informații Studii de Licență în Știință moleculară în Statele Unite ale Michigan în Statele Unite ale Americii 2021

1 Rezultate din Știință moleculară, Michigan Filter

Program de licență în științe cu specializare în genomică

Michigan State University Lyman Briggs College
BSc
Sept 2021
Engleză

Obiectivul programului de diplomă de licență în științe cu specializare în genomică și genetică moleculară este de a oferi o bază largă în știință, cu accent pe genomică și ge ...

Citeste mai mult