BACHELORSTUDIES.RO

Caută Programe de Licență în Știința mediului Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Northern Territory Australia 2019

O diplomă de licență este o diplomă de licență de patru ani și este standard pentru învățământul superior în cea mai mare din lume. Diplome de licență pot fi obținute la universitățile de stat, de la universitățile private, la colegiile comunitare și prin universități on-line.

Studenții la un program de științele mediului învață despre diferitele moduri în care mediul este afectat de activitatea umană. Studenții învață despre resursele naturale și cum pot fi acestea menținute și protejate prin găsirea soluțiilor rezonabile care pot fi practic puse în aplicare.

Australia este o țară insulă și continent din emisfera sudică, în SW Pacific, un stat membru al Commonwealth-ului.

Solicită Informații Diplome de Licență în Știința mediului Part time în Statele Unite ale Northern Territory în Australia 2019

1 Rezultate din Știința mediului, Northern Territory Filter

Bachelor of Science de mediu (BES)

Charles Darwin University
Campus La zi Part time 3 - 6 ani Ianuarie 2020 Australia Darwin Sydney Melbourne + 3 mai mult

Acest curs este o orientat profesional, program multidisciplinar care permite studenților să dobândească o bază largă de cunoștințe teoretice și abilități practice în medii unice ale Teritoriul de Nord.