BACHELORSTUDIES

Compară Programe de Licență în Știința mediului Part time în Australia 2020

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

Științele mediului reprezintă un domeniu de studiu care cuprinde câteva discipline științifice diferite. De obicei, program de studiu acoperă știința fizică, știința informației și știința biologică, deoarece acestea sunt legate de mediu și de rezolvarea problemelor de mediu.  

Australia are șapte dintre primele 100 de instituții de învățământ superior din lume! Australia sta deasupra place de Germania, Olanda și Japonia, plasarea al optulea în Universitas 2012 U21 clasament al sistemelor naționale de învățământ superior.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Știința mediului Cu jumătate de normă în Australia 2020

2 Rezultate din Știința mediului, Australia Filter

Licențiat în știință

Queensland University of Technology
Australia, Brisbane + 1 Mai mult
Licenţă
Iulie 2020
<
La zi
<
3 ani
Engleză
Campus

Fiți la marginea tezei de învățământ științific, cu ajutorul instituțiilor QUT de cercetare și de predare în valoare de milioane de dolari, profesori premiat și cercetători de ...

Citeste mai mult

Bachelor of Science de mediu (BES)

Charles Darwin University
Australia, Darwin + 2 Mai mult
Licenţă
Ianuarie 2020
<
La zi
<
Part time
<
3 ani
Campus

Acest curs este o orientat profesional, program multidisciplinar care permite studenților să dobândească o bază largă de cunoștințe teoretice și abilități practice în medii un ...

Citeste mai mult