BACHELORSTUDIES.RO

Compară Programe de Licență în Știința mediului Part time în Statele Unite ale Americii 2019

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

Diferitele subiecte acoperite la un program de științele mediului se concentrează pe studiul mediului și pe rezolvarea problemelor legate de acesta. Ele pot include modelele de migrație ale animalelor, controlul poluării, schimbările climatice globale și sisteme alternative de energie. Studenții pot urma cursuri de biologie, ecologie, chimie și geologie.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Știința mediului Part time în Statele Unite ale Americii 2019

2 Rezultate din Știința mediului, Statele Unite ale Americii Filter

Licențiat în Știința Mediului

Muskingum University
Campus La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii New Concord

Misiunea Programul Știința Mediului de la Universitatea Muskingum este de a expune pe elevi să o cultivarea și experiență academică și de cercetare de gândit, care va stimula un interes viață lungă și reale în relația dintre ființele umane și a mediului natural al pământului.

Licențiat în Știința Mediului

University Of Wisconsin - Green Bay
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Green Bay + 1 mai mult

Stiinte majore de mediu pregătește pe elevi să analizeze, să înțeleagă, și de a rezolva problemele de mediu.