close

Filtre

Vezi rezultatele

Program de Licență în Științele plantelor 2021

O diplomă de licență se acordă persoanelor fizice care au absolvit studiile universitare într-un domeniu ales. În mod tipic, programul de licență este orientat spre stabilirea fundației pentru un grad avansat, deși mulți absolvenți intră direct în forța de muncă după absolvire. Ce este un licență în științele plantelor? Acest program de licență se concentrează pe dezvolt… Citeste mai mult

O diplomă de licență se acordă persoanelor fizice care au absolvit studiile universitare într-un domeniu ales. În mod tipic, programul de licență este orientat spre stabilirea fundației pentru un grad avansat, deși mulți absolvenți intră direct în forța de muncă după absolvire.

Ce este un licență în științele plantelor? Acest program de licență se concentrează pe dezvoltarea înțelegerii participanților în genetica plantelor, chimie, biologie, anatomie, ecologie, dezvoltare și fiziologie. Studiul plantelor, altfel cunoscut sub numele de botanică, este unul important, deoarece o mare parte a societății se bazează pe plantele de cultură pentru alimente și surse alternative de energie. Cursurile se pot concentra pe diagnosticarea riscurilor dăunătorilor, identificarea dăunătorilor dăunători, cum ar fi acarienii și agenții patogeni, și învățarea cum să protejeze plantele cu ajutorul tehnologiei. Exemple de titluri de curs pot fi agro-tehnologiile, managementul integrat al dăunătorilor, controlul chimic și controlul biologic.

Absolvenții acestui grad tind să vină cu multe trăsături valoroase și abilități, inclusiv abilitatea de a analiza și de a diagnostica problemele microscopice. Această studiositate poate fi utilă în orice domeniu pe care un individ îl alege să intre. Participanții la program pot, de asemenea, să-și îmbunătățească abilitățile de cercetare și să-și îmbunătățească capacitățile de rezolvare a problemelor.

Costul unui licență în științele plantelor variază considerabil. Factorii care pot afecta costul total al școlarizării includ locația școlii și durata programului. Elevii trebuie, de asemenea, să ia în considerare cheltuielile de trai înainte de a aplica.

Există o nevoie tot mai mare pentru persoanele cu o diplomă în științele plantelor. Abilitatea de a adapta programul la o anumită zonă de interes permite absolvenților să-și urmărească obiectivele în general sau mai intenționat. Unele titluri de poziție pentru titularii de diplome pot include designer floral, crescător de plante, patolog, biolog de plante, consultant în teren, om de știință pe teren, artist peisagist, manager de seră, agronom, biotehnolog, om de știință horticolist, om de știință de mediu sau chimist.

Mai multe instituții încep să includă științele plantelor ca opțiune de program. Multe școli oferă cursuri online, care sunt convenabile pentru persoane cu programe mai puțin flexibile. Dacă sunteți interesat de program, căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Mongolian University Of Life Sciences
Ulaanbaatar , Mongolia

Cu o Licențiat de Protecție a Plantelor și Evaluare carantină, Elevii diagnosticați riscurile de dăunători pentru plante de cultură, de a identifica dăunători (agenți patogeni ... +

Cu o Licențiat de Protecție a Plantelor și Evaluare carantină, Elevii diagnosticați riscurile de dăunători pentru plante de cultură, de a identifica dăunători (agenți patogeni ai plantelor, insecte-dăunători, dăunători acarieni, buruieni), să învețe despre tehnologiile de protecție a plantelor, cum ar fi gestionarea integrată a dăunătorilor, tehnologii agro, controlul biologic, controlul chimic și altele, și dobândi o cunoaștere în ceea ce privește cultivarea plantelor de cultură sănătoase. -
Licenţă
Normă întreagă
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici