65 Nivel Licenţă Programe în Științele vieții în Asia for 2024

Nivel Licenţă Programe în Științele vieții în Asia for 2024Filter
    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Subiectul se deschide către o viziune mai largă a științelor vieții și oferă cunoștințe, aplicare și îmbunătățirea legilor biologice din natură pentru a crea produse utile în viață. Pandemia COVID-19 este o premisă crucială pentru a sublinia importanța programului de Biotehnologie în sprijinirea procesului de restabilire a unei stări de siguranță într-o situație nouă prin inventarea vaccinurilor de prevenire, a medicamentelor de tratare a COVID-19, de cercetare și producție de biochimice. truse de testare, PCR etc.

    • Dubai, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    În campus

    Engleză

    BSC Biotehnologia este un program extrem de interdisciplinar scopul de a oferi ocazie excelentă pentru studenții la decolare o carieră promițătoare. A fost introdus cu viziunea de abilitare studenților cu abilitățile, cunoștințele și cele mai recente evoluții în această știință de frontieră.

    • Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Biotehnologia este utilizarea proceselor biologice, organisme sau sisteme pentru fabricarea de produse destinate să îmbunătățească calitatea vieții umane. Biotehnologia este de importantance semnificative într-o serie de industrii, de la agricultură la medicină.

    • Kajang, Malaysia

    La zi

    În campus

    Engleză

    Acest program este conceput pentru a produce resurse umane și în cunoștință de competente, care sunt echipate cu cunoștințe avansate și hands-la-o vastă experiență în domeniul biotehnologiei. Studenții sunt expuse cu cunoștințe, tehnici, abilități și problemele practice legate legate de avansarea și dezvoltarea biotehnologiei, la nivel local și la nivel global.

    • Ulaanbaatar, Mongolia

    La zi

    În campus

    Engleză

    Cu o licență în agronomie, elevii învață despre producția de culturi bazate pe cunoștințe biologice, de a descoperi și de a reglementa procesul biologic, cum să producă produse vegetale sănătoase și să învețe despre producerea de randament ridicat.

    • Suzhou, China

    La zi

    În campus

    Engleză

    Bioinformatica combină informatica cu biologia moleculară pentru a vă oferi informații fundamentale asupra proceselor vieții. Nevoia de bioinformatică a fost declanșată de uriașele progrese științifice în colectarea datelor biologice. Ca cheie pentru extragerea de informații semnificative din aceste date, bioinformatica este esențială pentru o înțelegere aprofundată a bolilor umane, precum și pentru identificarea de noi ținte moleculare și molecule terapeutice pentru descoperirea medicamentelor. Veți absolvi cunoștințele și abilitățile pentru a aborda problemele științelor vieții din lumea reală dintr-o perspectivă informatică și de calcul.

    • Shah Alam, Malaysia

    La zi

    În campus

    Engleză

    Acest program va oferi studenților cu: cunoștințe fundamentale, principiile

    • Beirut, Liban

    La zi

    În campus

    Programul dezvoltă abilitățile necesare și baza de cunoștințe pentru a ajuta la gestionarea și asigurarea meselor printr-un serviciu de alimente instituțional.

    • Manila, Filipine

    La zi

    În campus

    Engleză

    Acest program oferă studenților cu o bază solidă în diverse domenii de Biosciences moleculare, cum ar fi

    • Nakon Phathom , Thailanda

    La zi

    În campus

    Food Science and Technology presupune aplicarea de o varietate de discipline științifice de fabricare a produselor alimentare, care este producția de masă de produse alimentare din animale prime și materiale vegetale

    • Batu Pahat, Malaysia
    • Kuala Lumpur, Malaysia

    La zi

    În campus

    Engleză

    Programul nostru vă oferă posibilitatea de a examina științele fundamentale care stau la baza Biotehnologie - chimie, biochimie, microbiologie și statistici - în timp ce dezvoltarea de aplicații pentru domenii precum afaceri, etica și știința mediului.

    • Shah Alam, Malaysia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Biomedicina este o ramură a științei medicale care se ocupă cu dezvoltarea modalităților de diagnostic și tratamente pentru amenințările actuale și emergente la adresa sănătății umane. Acest program oferă cunoștințe de anatomie, fiziologie, farmacologie, biochimie, biologie celulară și genetică, care sunt importante pentru medicina modernă și sănătatea publică. Absolvenții vor dezvolta abilități fundamentale în gândirea critică, rezolvarea problemelor și comunicare, care sunt de neprețuit pentru înțelegerea tendințelor globale de sănătate și a progreselor cercetării biomedicale.

    • Jerusalem, Israel

    În campus

    Bio-informatica este un domeniu care combină științele vieții cu informatica. Acest domeniu de pionierat se află în avangarda cercetării în științele vieții, dezvoltând metode de cercetare actualizate și posibilitățile regenerabile de utilizare a algoritmilor computerizați.

    • Dalat, Vietnam

    Misiunea Facultății de Agricultură și Silvicultură este să se stabilizeze și să se concentreze asupra calității studenților, astfel încât aceștia să poată servi în dezvoltarea socio-economică a Highlands, a provinciilor de sud-est și a regiunilor de coastă din Vietnamul central.

    • Chiyoda, Japonia

    Meiji University își are originea în Școala profesională agricolă Meiji, care a fost fondată în 1946. Încă de la înființare, s-a reorganizat și s-a extins ca răspuns la nevoile vremurilor și ale societății.