BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Științele vieții în Chile 2021

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

Științele biologice și ale vieții reprezintă un domeniu al științei care se concentrează pe corp și pe toate funcțiile asociate acestuia. Studenții pot alege să urmeze cursuri precum anatomie, fiziologie, genetică, imunologie și toxicologie.

Educația în Chile accent-o tehnică și de învățământ superior, printr-o universitate. Cele mai multe dintre universitățile din Chile oferă cultura elev bine stabilită și relația cu studenții internaționali, indiferent de bariera lingvistică. Învățământul superior în Chile este accesibil în cele două universități particulare și finanțate din fonduri publice.

Programe de Licență de Top în Științele vieții în Chile 2021

1 Rezultate din Științele vieții, Chile Filter

Tehnica agricola

Duoc UC
Licenţă
Feb 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
Spaniolă
Campus

Acești profesioniști sunt instruiți pentru a acționa în calitate de administratori de terenuri care lucrează în gestionarea terenurilor și societățile agricole; în calitate de ...

Citeste mai mult