194 Nivel Licenţă Programe în Științele vieții în Europa for 2024

Nivel Licenţă Programe în Științele vieții în Europa for 2024Filter
    • Madrid, Spania

    La zi

    4 ani

    În campus

    Spaniolă

    Dacă îți place să investighezi și să treci timp într-un laborator, cursa de Biotecnologie te apasionará. La biotecnología combina las ciencias de la vida con la ingeniería para obtener nuevos productos o servicios a partir de los sistemas biológicos (microorganismos, células animales y vegetales, o partes de ellas como enzimas, anticuerpos o sistemas génicos).

    • Bremen, Germania

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    • Belfast, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Industria farmaceutică din Marea Britanie are un impact mai mare asupra economiei Marii Britanii decât orice altă industrie de înaltă tehnologie. Angajând 73.000 de oameni, dintre care aproximativ 27.000 sunt direct implicați în cercetare și dezvoltare (R&D), industria farmaceutică oferă absolvenților șansa de a juca un rol important în dezvoltarea de noi medicamente cu oportunități de angajare existente în toate etapele procesului de dezvoltare a medicamentelor.

    • Evo, Finlanda

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    O diplomă în silvicultură vă va oferi toate abilitățile și cunoștințele necesare pentru a avea grijă și a gestiona pădurile în mod durabil, atât ecologic, cât și economic.

    • Brno, Republica Cehă

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de studii de licență privind bunăstarea și protecția animalelor este un program de studiu axat pe nivel academic, care corespunde stării și nivelului actual al științei și nevoilor de practică din Europa. Studiul conține cunoștințe teoretice și permite dobândirea abilităților practice necesare pentru îndeplinirea profesiei, inclusiv angajarea în activități creative și, de asemenea, pregătește studenții pentru studiu într-un program de masterat.

    • Groningen, Ţările de Jos

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Putem genera noi organe din celule? Cum funcționează moleculele biologice, cum ar fi proteinele și ADN-ul? Vă întrebați în ce măsură este posibil să se producă medicamente, enzime sau alimente mai bune folosind biotehnologia? În acest program de studii în Știința și Tehnologia Vieții, veți învăța cum să găsiți răspunsuri la întrebări ca acestea. Acest program de studii combină elemente dintr-o varietate de discipline, inclusiv biologie, farmacie, fizică, chimie și inginerie. Veți învăța cum să utilizați aceste cunoștințe pentru a crea aplicații medicale care să îmbunătățească oamenii sau să le îmbunătățească calitatea vieții. Studenții și cercetătorii noștri studiază detaliile complicate ale organismelor vii, dar încearcă și să construiască sisteme asemănătoare vieții din molecule care nu sunt vii. Dacă reușim să construim o astfel de celulă sintetică, vom înțelege mult mai bine cerințele vieții și s-ar putea să putem folosi aceste celule ca fabrici pentru noi bio-molecule. Acestea sunt doar câteva exemple din lucrurile pe care le explorăm. Până la începerea acestui program, numeroase alte proiecte noi de cercetare vor fi demarate fără îndoială. Cu siguranță vei găsi ceva care să-ți trezească interesul.

    • Umeå, Suedia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    În calitate de chimist și biolog molecular, puteți, de exemplu, să lucrați cu dezvoltarea de produse farmaceutice, vaccinuri și tehnici criminalistice sau rafinarea plantelor.Programul de licență în Știința Vieții acoperă un spectru larg de chimie și biologie moleculară.Profesorii dumneavoastră au o legătură strânsă cu cercetarea de top în domenii precum microbiologia, chimia medicinală, biologică și a mediului, medicina infecțiilor și biotehnologia plantelor și forestiere.

    • Wrocław, Polonia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Scopul studiilor BSc în biotehnologie este dobândirea cunoștințelor de bază ale bazei moleculare a fenomenelor și proceselor biologice prin învățarea matematicii, statisticilor, chimiei, fizicii, precum și a biologiei moleculare, geneticii, microbiologiei, biologiei celulei și biotehnologiei și achiziționarea mai adâncă cunoștințe în biochimia proteinelor, carbohidraților și compușilor lipidici, structurile și funcțiile lor, precum și metabolismul acestora.

    • Krems an der Donau, Austria

    La zi

    6 semestre

    În campus

    Engleză

    Programul de licență în domeniul biotehnologiei medicale și farmaceutice vă pregătește pentru unul dintre domeniile de cercetare cu cea mai rapidă creștere din lume.

    • Kursk, Rusia

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Principalele tipuri de activitate profesională: dezvoltarea, producția și certificarea medicamentelor și a medicamentelor biologic active și a dispozitivelor medicale. Modelarea și obținerea produselor medicale și cosmetice pe bază de obiecte vii (inclusiv produse cosmetice sportive și suplimente alimentare pentru hrana sportivă). Biotehnologia organismelor vegetale.

    • 's Hertogenbosch, Ţările de Jos

    La zi

    4 ani

    Amestecat

    Engleză

    Horticultura & Business Management se referă la producția comercială de legume, fructe și plante. Este vorba despre afaceri internaționale, tehnologie, inovație și durabilitate.

    • Seville, Spania

    La zi

    4 ani

    În campus

    Spaniolă

    Pregătește-te pentru unul dintre sectoarele cu cel mai mare impact asupra economiilor din întreaga lume. Cu Licența în Biotehnologie de la Universidad Loyola vei putea contribui la rezolvarea marilor provocări cu care se confruntă omenirea, de la dezvoltarea de noi medicamente și vaccinuri până la reducerea foametei în lume prin îmbunătățirea eficienței și calității culturilor cu tehnici precum ca inginerie genetică sau cu introducerea de noi ingrediente sănătoase, probiotice și prebiotice în alimente care le îmbunătățesc proprietățile nutriționale.

    • Velp, Ţările de Jos

    La zi

    4 ani

    În campus

    Engleză

    • Hódmezővásárhely, Ungaria

    La zi

    7 semestre

    În campus

    Engleză

    Programul de licență în inginerie agricolă își propune să pregătească ingineri agricoli capabili să realizeze producția, conducerea, controlul și munca organizatorică în companiile agricole.

    • Kalundborg, Danemarca
    • Vordingborg, Danemarca

    La zi

    7 semestre

    În campus

    Engleză

    Programul de licență în inginerie în biotehnologie combină biologia, chimia și știința ingineriei în strânsă colaborare cu companii internaționale de biotehnologie.