BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Științele vieții în Lituania 2021

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

În ceea ce privește studiul științelor biologice și ale vieții, studenții se pot concentra asupra unui aspect al științei naturale sau pot studia modul în care acestea lucrează împreună, cum ar fi mediul și sănătatea umană sau biologia și geologia.

Lituania, oficial Republica Lituania este o țară din Europa de Nord, cea mai mare dintre cele trei state baltice. Acesta este situat pe malul de sud-est a Mării Baltice, la est de Suedia și Danemarca. Mai mult de 90% din lituanieni vorbesc cel puțin o limbă străină și jumătate din populație vorbește două limbi străine, mai ales rusă și engleză.

Programe de Licență de Top în Științele vieții în Lituania 2021

1 Rezultate din Științele vieții, Lituania Filter

Licențiat în biotehnologie

Vytautas Magnus University
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Programul aplică principii științifice și de inginerie organismelor vii, în scopul de a produce produse și servicii de valoare pentru societate. Programul unei combinații inov ...

Citeste mai mult