BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Științele vieții în Mexic 2021

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

În ceea ce privește studiul științelor biologice și ale vieții, studenții se pot concentra asupra unui aspect al științei naturale sau pot studia modul în care acestea lucrează împreună, cum ar fi mediul și sănătatea umană sau biologia și geologia.

Mexicul este una dintre țările cele mai populare turistice de pe planetă. Țara are ambele zone tropicale și temperate oferind studenților cel mai bun timp aici. Dacă doriți să studieze pentru cursul dumneavoastră în Universitatea Nationala Autonoma din Mexic, aceasta va fi o viață strălucitoare cu mult divertisment din țară, precum și.

Programe de Licență de Top în Științele vieții în Mexic 2021

2 Rezultate din Științele vieții, Mexic Filter

Inginerie biotehnologie

Universidad Autónoma de Guadalajara
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Spaniolă
Campus

Inginerie de studiu în Biotehnologie în UAG. Aflați mai multe Biotehnologie Inginerie la Universitatea din Guadalajara cele mai bune. Veți fi capabil să proiecteze, să opereze ...

Citeste mai mult

A-STATE Queretaro
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Citeste mai mult