BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Științele vieții în Rusia 2021

O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.

Prin studiul științelor biologice și ale vieții, studenții învață diferite caracteristici ale științei naturale. In funcție de domeniul de specializare, studenții pot studia corpul uman, biologia plantelor sau știința animalelor pentru a fi de folos în rezolvarea problemelor din lumea reală.

Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă, este o țară în nordul Eurasiei. Educația în Rusia este asigurată în principal de către stat și este reglementat de Ministerul Educației și Științei. În Rusia, este nevoie de aproximativ 70% din timpul de instruire pentru lecții de contact cu un profesor, restul de 30% din volumul de lucru sunt dedicate studiului independent de material.

Programe de Licență de Top în Științele vieții în Rusia 2021

1 Rezultate din Științele vieții, Rusia Filter

Sisteme și tehnologii biotehnice de licență

BAUMAN Moscow State Technical University
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Rusă
Campus

Departamentul de sisteme tehnice biomedicale (BMT-1) pregătește licențele în direcția „Sisteme și tehnologii biotehnice”.

Citeste mai mult