BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Științele vieții 2021 în Statele Unite ale Trnava în Slovacia

O diplomă de licență 's poate duce usi de învățământ, oferă posibilitatea de avansare în carieră, sau pune bazele pentru exercitarea de un grad avansat. Scopul nostru este de a ajuta viitorii studenti naviga în procesul de selectare a programului cu succes. Noi facem lucrurile mai ușor prin raționalizarea căutare.

Prin studiul științelor biologice și ale vieții, studenții învață diferite caracteristici ale științei naturale. In funcție de domeniul de specializare, studenții pot studia corpul uman, biologia plantelor sau știința animalelor pentru a fi de folos în rezolvarea problemelor din lumea reală.

Slovacia sau Republica Slovacă (Slovacia: Slovensko sau Slovenská republika, ambele nume sunt recunoscute oficial), este o țară fără ieșire la mare din Europa Centrală. Slovacia este un stat membru al Uniunii Europene, deci, dacă sunteți un cetățean al unui alt stat membru, se poate locui si a lucra legal în Slovacia, fără restricții. Comenius Univerzity este cea mai veche universitate slovacă existente, în Bratislava.

Solicită Informații Licențe în Științele vieții în Statele Unite ale Trnava în Slovacia 2021

1 Rezultate din Științele vieții, Trnava Filter

Licențiat în biotehnologii

University of SS. Cyril and Methodius in Trnava
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Programul se concentrează pe tiparele de comportament ale sistemelor biologice sub influența atât a factorilor exogeni cât și a celor endogeni.

Citeste mai mult