BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Științele vieții în Slovacia 2021

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

Prin studiul științelor biologice și ale vieții, studenții învață diferite caracteristici ale științei naturale. In funcție de domeniul de specializare, studenții pot studia corpul uman, biologia plantelor sau știința animalelor pentru a fi de folos în rezolvarea problemelor din lumea reală.

Republica Slovacă este un stat fără ieșire la mare din Europa Centrală. Ea are o populatie de peste cinci milioane de oameni. Principalele motive pentru a vizita Slovacia sunt frumusețea naturală, istoria vie și de mari oportunități pentru relaxare. Slovacii sunt oameni prietenoși și liniștit trăiesc într-un stat democratic liber. Comenius Univerzity este cea mai veche universitate slovacă existente, în Bratislava.

Programe de Licență de Top în Științele vieții în Slovacia 2021

1 Rezultate din Științele vieții, Slovacia Filter

Licențiat în biotehnologii

University of SS. Cyril and Methodius in Trnava
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Programul se concentrează pe tiparele de comportament ale sistemelor biologice sub influența atât a factorilor exogeni cât și a celor endogeni.

Citeste mai mult