BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Științele vieții 2021 în Statele Unite ale Columbia în Statele Unite ale Americii

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

În ceea ce privește studiul științelor biologice și ale vieții, studenții se pot concentra asupra unui aspect al științei naturale sau pot studia modul în care acestea lucrează împreună, cum ar fi mediul și sănătatea umană sau biologia și geologia.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Columbia, Carolina de Sud are o populație de peste 130.000. Ea are o mare universitate de stat, care se inscrie mai mult de 28.000 de studenti anual și alte 10 de colegii.

Solicită Informații Programe de Licență în Științele vieții în Statele Unite ale Columbia în Statele Unite ale Americii 2021

1 Rezultate din Științele vieții, Columbia Filter

Chimie și biochimie

University of South Carolina
Licenţă
Engleză
Campus

Work-umăr la umăr, cu unele dintre cei mai buni cercetători din țară. Împreună vă va împinge limitele de chimie si biochimie.

Citeste mai mult