BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Științele vieții 2021 în Statele Unite ale Sf. Nor în Statele Unite ale Americii

O diplomă de licență este o diplomă de licență de patru ani și este standard pentru învățământul superior în cea mai mare din lume. Diplome de licență pot fi obținute la universitățile de stat, de la universitățile private, la colegiile comunitare și prin universități on-line.

Științele biologice și ale vieții reprezintă un domeniu al științei care se concentrează pe corp și pe toate funcțiile asociate acestuia. Studenții pot alege să urmeze cursuri precum anatomie, fiziologie, genetică, imunologie și toxicologie.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

St Cloud este un oraș în centrul Minnesota care a dezvoltat de-a lungul râului Mississippi în 1800. Orasul este acum un oraș înfloritor, care este acasa, la mai multe universități care au fost situate pe o mică insulă în fluviul Mississippi.

Solicită Informații Programe de Licență în Științele vieții în Statele Unite ale Sf. Nor în Statele Unite ale Americii 2021

1 Rezultate din Științele vieții, Sf. Nor Filter

Licență în Biologie: Biodiversitate, Ecologie și Evoluție

St Cloud State University
Licenţă
11 Ian 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
Engleză
Campus

Ca Biologie: Biodiversitate, Ecologie și Evoluție, principalele cursuri vor include o gamă largă de subiecte la vârful progreselor biologice recente. Veți studia biologia orga ...

Citeste mai mult