BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Științele vieții 2021 în Statele Unite ale Tallahassee în Statele Unite ale Americii

O diplomă de licență 's poate duce usi de învățământ, oferă posibilitatea de avansare în carieră, sau pune bazele pentru exercitarea de un grad avansat. Scopul nostru este de a ajuta viitorii studenti naviga în procesul de selectare a programului cu succes. Noi facem lucrurile mai ușor prin raționalizarea căutare.

Științele biologice și ale vieții reprezintă un domeniu al științei care se concentrează pe corp și pe toate funcțiile asociate acestuia. Studenții pot alege să urmeze cursuri precum anatomie, fiziologie, genetică, imunologie și toxicologie.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Tallahassee este una dintre cele mai importante orașe din Florida, și este, de asemenea, de capital. Situat în Panhandle din Florida, Tallahassee este acasa, la unele dintre cele mai universități foarte touted în stat.

Solicită Informații Studii de Licență în Științele vieții în Statele Unite ale Tallahassee în Statele Unite ale Americii 2021

1 Rezultate din Științele vieții, Tallahassee Filter

Licențiat în științe alimentare

Florida Agricultural and Mechanical University
Licenţă
Sept 2021
Engleză

Știința alimentelor atinge viața fiecărei persoane pentru că produsele alimentare sunt esențiale pentru viață. Oamenii de știință alimentară aplică științe precum biologia, ch ...

Citeste mai mult