Filter
Studiu de Licență
America de Nord Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Actorie în America de Nord 2019/2020

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

Studiul academic al teatrului explorează adesea principiile de actorie bună și practicile comune regăsite pe scenă sau în filme. Acesta poate include o privire asupra modului în care un actor răspunde așteptărilor publicului, co-actorilor și directorilor.

Statele Unite ale Americii numit în mod obișnuit în Statele Unite, este o republică federală formată din cincizeci de state și un district federal. Cele 48 de state învecinate și districtul federal din Washington, DC sunt în primul America de Nord, intre Canada si Mexic. Starea de Alaska este în nord-vestul Americii de Nord, la vest de Canada și de la est de Rusia peste strâmtoarea Bering, iar starea de Hawaii este un arhipelag din Pacificul de mijlocul de Nord. Această țară are, de asemenea, cinci teritorii populate și nepopulate nouă în Pacific și Caraibe.

Caută Programe de Licență în Actorie în America de Nord 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Actorie, America de Nord

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Aquinas College

Patruzeci și opt (48) ore de credit în Teatru: nucleul (27 credite) și o concentrare sau "piesă" (21 credite) selectate din următoarele opțiuni: performanță (acționând și ... [+]

De ce teatru de studiu?

Indiferent dacă sunteți gata să luați scena sau să o construiți, veți găsi locul dvs. în alt = "teatru la Aquinas. Cu o facilitate de vârf și adăugarea unui alt alt =" director de departament de teatru, programul nostru este setat un nou standard de excelență.

În 2003, Centrul de Arte Performinge Aquinas College (în colaborare cu Aquinas College , Teatrul Comunal de Teatru și Școlile Liceale Catolice Grand Rapids) a avut Marele Președinte de Deschidere. Este un efect de cooperare care aduce comunității noastre și studenților noștri extraordinare.

Cum suntem diferitiAquinas este singura școală privată de patru ani din zona Grand Rapids, care oferă un alt = "teatru major.Programul face parte dintr-o colaborare unică cu Teatrul Circle și Liga Liceelor Catolice, singurul de acest fel din țară, permițând o varietate de performanțe, predare și oportunități de formare tehnică.Departamentul produce patru-cinci spectacole montate pe un an, cu accent pe piesele contemporane, muzicalele și adaptările.Departamentul oferă trei concentrații diferite de 21 de credite (performanță, tehnică și generală) în plus față de un nucleu de credit de 27 de credite.Aquinas oferă burse de până la patru talente pentru bătrânii și transferurile care se desfășoară pe bază de audiție (pentru artiștii interpreți sau executanți) sau de portofoliu (pentru designeri, manageri de scenă și directori).Elevii au avut stagii de practică la toate celelalte mari teatre din Grand Rapids, precum și la The Purple Rose din Chelsea și Chicago, Houston, Los Angeles și Phoenix.Elevii părăsesc cu mai multe credite de actorie și de... [-]
Statele Unite ale Americii Grand Rapids
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Long Island University

Bachelor-ul de Arte Plastice în Arte Teatrale cu o concentrare în Acting oferă instruiri personalizate și intensive de clasă și experiență de scenă pentru a pregăti elevi ... [+]

Despre

Bachelor-ul de Arte Plastice în Arte Teatrale cu o concentrare în Acting oferă instruiri personalizate și intensive de clasă și experiență de scenă pentru a pregăti elevii pentru cariera de actori. Studenții primesc o fundamentare riguroasă în istorie, literatură, teorii și metodologii ale artelor teatrale clasice și contemporane și lucrează cu actori profesioniști și dramaturgi. Elevii au, de asemenea, o varietate de oportunități de a juca în producții principale regizate de renumiți directori din New York City. Programul de 120 de credite este selectiv, iar acceptarea în program necesită o audiție.

Concentrarea acționează din tehnicile Suzuki, Stanislavsky, Chekhov și Linklater. Programul de bază, predat de artiștii profesioniști de teatru, subliniază dezvoltarea unei prezențe de nituire bazată pe fizicitate dinamică, autenticitate emoțională și o voce comandantă. Elevii primesc formare individuală și ansamblu în domeniul televiziunii și cinematografiei, cântând și dansând artiști de renume național și internațional. Programul culminează la sfârșitul anului senior, când studenții își prezintă talentul în fața agenților, managerilor și directorilor din New York City.... [-]

Statele Unite ale Americii Brookville
Septembrie 2020
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză