BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Actorie in Italia 2019/2020

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

Teatrul, ca subiect academic, este studiul istoriei, prezentului și viitorului prestării teatrale ca mediu artistic. Alte domenii de studiu pot include dramaturgia, stilurile de producție, regia, gestionarea și susținerea actorilor.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Programe de Licență de Top în Actorie in Italia 2019/2020

1 Rezultate din Actorie, Italia Filter

BA în artele spectacolului

Link Campus University
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Italia Roma

Programul de licență în artele spectacolului este singurul din Italia care menține un echilibru între studiul aprofundat al interpretării limbilor străine și experiența laboratoarelor practice.