BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Afaceri în muzică Europa 2019/2020

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

Indivizii care studiaza muzica de afaceri să învețe cum să aplice legile privind drepturile de autor muzicii înregistrate și a efectuat, modul în care să gestioneze aspectele financiare și juridice ale industriei muzicale, precum și modul în care să dezvolte aptitudinile de conducere necesare pentru a asigura un loc de muncă în afaceri de muzică și de domeniul de management.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

Caută Programe de Licență în Afaceri în muzică Europa 2019/2020

2 Rezultate din Afaceri în muzică, Europa Filter

Bachelor of Arts în producția de muzică populară

Microfusa
Campus Online La zi 3 ani Contactează şcoala Spania Barcelona + 1 mai mult

Acest curs de licență durează trei ani și vă va oferi cea mai largă gamă de experiență și cunoștințe în domeniul producției muzicale.

Licență în muzica de afaceri

SAE Institute Berlin
Campus La zi Part time 24 - 42 luni Contactează şcoala Germania Berlin + 1 mai mult

Cu accent pe spiritul antreprenorial, acest program a fost dezvoltat pentru a cuprinde modele de afaceri inovatoare pentru o vârstă digitală și vă oferă cunoștințele și abilitățile în aspectele-cheie ale afacerii muzicii, în care "schimbarea mantrei este egală cu oportunitatea" este adevărată.