BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Afaceri în muzică în Europa 2020

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

Indivizii care studiaza muzica de afaceri să învețe cum să aplice legile privind drepturile de autor muzicii înregistrate și a efectuat, modul în care să gestioneze aspectele financiare și juridice ale industriei muzicale, precum și modul în care să dezvolte aptitudinile de conducere necesare pentru a asigura un loc de muncă în afaceri de muzică și de domeniul de management.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

Caută Programe de Licență în Afaceri în muzică în Europa 2020

2 Rezultate din Afaceri în muzică, Europa Filter

Licență în muzica de afaceri

SAE Institute Berlin
Germania, Berlin
Licenţă
Septembrie 2020
<
La zi
<
Part time
<
24 luni
Engleză
Campus

Cu accent pe spiritul antreprenorial, acest program a fost dezvoltat pentru a cuprinde modele de afaceri inovatoare pentru o vârstă digitală și vă oferă cunoștințele și abilit ...

Citeste mai mult

Bachelor of Arts în producția de muzică populară

Microfusa
Spania, Barcelona + 2 Mai mult
Licenţă
27 Sep 2021
<
La zi
<
3 ani
18 Jun 2021
Engleză
Spaniolă
Campus
Online

Acest curs de licență durează trei ani și vă va oferi cea mai largă gamă de experiență și cunoștințe în domeniul producției muzicale.

Citeste mai mult