Filter
Studiu de Licență
Spania Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Afaceri în muzică în Spania 2019/2020

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

elevii de afaceri de muzică pot învăța actele de gestionare, regie, precum și producerea de piese muzicale înregistrate, precum și supravegherea spectacole muzicale în direct. Cei care studiază muzica de afaceri pot lucra în calitate de agenți de rezervare pentru grupuri muzicale, ca un manager pentru trupe și artiști, sau ca un editor muzical pentru case de discuri.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Programe de Licență de Top în Afaceri în muzică în Spania 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Afaceri în muzică, Spania

Microfusa

Acest curs de licență durează trei ani și vă va oferi cea mai largă gamă de experiență și cunoștințe în domeniul producției muzicale. ... [+]

Descriere

Acest curs de licență durează trei ani și vă va oferi cea mai largă gamă de experiență și cunoștințe în domeniul producției muzicale.

Veți învăța mai întâi cum să stăpânești și apoi să lucrezi în cadrul alt = "mediul de producție muzicală și studioul de înregistrare. Vom dezvolta, de asemenea, aptitudinile critice prin analizarea motivului și a modului în care producțiile muzicale sunt populare.

Mediul de lucru oferă săli de clasă complet echipate, studiouri analogice și digitale de înregistrare, precum și studiouri destinate producției și sunetului.

Primii doi ani ai cursului au loc la Școala Microfusa din Barcelona, ​​urmată de o cursă Top Up de un an la Universitatea Southampton Solent, care este o excelentă ocazie de a descoperi și de a lucra într-o lume de renume mondial posibilitatea de a atinge un nivel ridicat de competență în limba engleză.... [-]

Spania Barcelona
Contactează şcoala
Engleză,Spaniolă
La zi
3 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză