BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Afaceri în muzică în Spania 2019/2020

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

elevii de afaceri de muzică pot învăța actele de gestionare, regie, precum și producerea de piese muzicale înregistrate, precum și supravegherea spectacole muzicale în direct. Cei care studiază muzica de afaceri pot lucra în calitate de agenți de rezervare pentru grupuri muzicale, ca un manager pentru trupe și artiști, sau ca un editor muzical pentru case de discuri.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Programe de Licență de Top în Afaceri în muzică în Spania 2019/2020

1 Rezultate din Afaceri în muzică, Spania Filter

Bachelor of Arts în producția de muzică populară

Microfusa
Campus Online La zi 3 ani Contactează şcoala Spania Barcelona + 1 mai mult

Acest curs de licență durează trei ani și vă va oferi cea mai largă gamă de experiență și cunoștințe în domeniul producției muzicale.