$close

Filtre

Vezi rezultatele

Program de Licență în Afaceri europene 2021/2022

O diplomă de licență este de multe ori standardul pentru intrarea într-o serie de situații diferite de muncă. De asemenea, este primul pas spre participare la programe postuniversitare. În cele mai multe cazuri, acest grad necesită aproximativ patru ani de muncă și un total de 120 de credite semestru. Multe dintre cursurile din cadrul programului căderea de licență sub umbrela învă… Citeste mai mult

O diplomă de licență este de multe ori standardul pentru intrarea într-o serie de situații diferite de muncă. De asemenea, este primul pas spre participare la programe postuniversitare. În cele mai multe cazuri, acest grad necesită aproximativ patru ani de muncă și un total de 120 de credite semestru. Multe dintre cursurile din cadrul programului căderea de licență sub umbrela învățământului general, în timp ce cursurile rămase să ia o privire mai atentă la disciplinele necesare pentru calea de cariera aleasă.

Ce este o licență în Afaceri Europene? Programul de afaceri european oferă un studiu bine rotunjite de afaceri într-un context european. Elevii de obicei, se îngropa în subiecte cum ar fi managementul afacerilor fundamental, dreptul afacerilor, afaceri internaționale, instituții europene, surse globale, logistică internaționale, iar în unele cazuri, oa doua limbă. Aceste cursuri sunt concepute pentru a pregăti studenții cu abilități de afaceri interactive și inovatoare relevante pentru practicile de afaceri europene.

Programele Unii licență în acest domeniu poate oferi o divizie de timp petrecut în diferite țări. Stagii și alte oportunități de plasament muncă sunt oferite de un număr de diferite școli. Odată ce clasele generale au fost finalizate, studenții în acest program au o anumită flexibilitate, astfel încât acestea să poată începe să perfecționa abilitățile lor într-o anumită ramură de activitate. La absolvire, acești studenți au fost, de asemenea, expuse la contacte de afaceri importante prin instructori și alți profesioniști.

Costurile de participarea la unul dintre aceste programe poate varia de la o școală la alta. Acest lucru este valabil mai ales atunci când școlile din granițele țării sunt comparate. Pentru școlarizare și taxa de informații exacte, viitorii studenți trebuie să contacteze școlile de alegere direct.

Absolvenții au studiat de multe ori, și, probabil, a lucrat, în câteva țări diferite și au avut expunere la un număr de limbi.Acest lucru pune absolvenților în poziția de a căuta oportunități de angajare competitive. Cu calificări profesionale care sunt recunoscute în mai multe țări, absolvenții pot găsi locuri de muncă cu corporații globale și companii din întreaga lume. Mulți absolvenți caută în mod special pe pozitie care să le permită să fie mobil pe plan internațional. Titluri de locuri de muncă ar putea include director de personal, manager de proiect, consultant junior și auditor asistent.

Dacă sunteți interesat în acest curs de studiu, gasiti opțiunile din lista programului. Școlile sunt enumerate cu forme de plumb pentru confortul dumneavoastra. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Ţările de Jos +2 Mai mult

Acest 4 ani Diplomă de licență se va concentra asupra spiritului antreprenorial și a inovației în sectorul alimentar european. În primii doi ani, veți primi o fundație în mana ... +

Acest 4 ani Diplomă de licență se va concentra asupra spiritului antreprenorial și a inovației în sectorul alimentar european. În primii doi ani, veți primi o fundație în managementul afacerilor, marketing și produse alimentare dezvoltare. -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus